שלום!

שלום!

אנחנו מעונינים לאמץ כלב גזעי בלבד לדירה,עם ילדים קטנים.אנחנו נעדרים מהבית מסביבות 7 בבוקר עד 4 בצהריים ואפילו לפני. על איזה סוג אתם ממליצים?ועל איזה בית גידול?

lilithmm

New member
שלום לכם אוהבים מאוד כלבים

לכם מתאים לאמץ כלב בוגר. אם אתם מעוניינים יש לי פרטים של קוקר בוגר עם תעודות למסירה.

lilithmm

New member
מי יטפל בגור כשאתם לא תהיו בבית

בשעות שציינתם

tsaar

New member
כלב בוגר לא יעשה בבית

אם לא תורידו אותו הוא פשוט יתאפק עד שיתפוצץ. לעומת זאת, אפשר להרגיל כלב לרדת פעם בבוקר פעם בערב. אנחנו יורדים עם הכלב בבוקר בשעה 7.00 ובערב בין 18.00-20.00 וזה מספיק לו. אם מאיזושהי סיבה הוא שתה יותר מהרגיל והוא צריך לרדת עוד פעם הוא מסמן לנו ויורדים. לסיכום - גור יתרגל לעשות צרכים בבית ולא תוכלו להרגיל אותו כי צריך לתפוס "על חם" וכלב בוגר פשוט יתאפק.

רֵעוּת

New member
טיפול בגור זה לא רק פיפי וקקי

גור זקוק למישהו שיהיה לידו ויטפל בו רוב היום. גור=תינוק של כלב. הרי לא הייתם חושבים להשאיר את התינוק שלכם לבד בבית כשאתם בעבודה, נכון? חוץ מזה בקשר לצרכים. אם אתם מתכוונים לתת לו להיות לבד בבית הרבה שעות כשהוא לא מחונך לצרכים הוא פשוט יתרגל שהבית זה מקום בו עושים צרכים ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לחנך אותו לא לעשות בבית.

push

New member
שלום.

קודם כל-אני גם הייתי ממליצה לאמץ/לקנות כלב בוגר.אבל מכיוון שאתם בכיוון של בית גידול וכלב גזעי-אני חושבת שבאמת יהיה לנכון לאמץ גור. למרות,שהפער בין 7 בבוקר ל4 בצהריים הוא דיי גדול אפשר לתחום לו מקום שהוא יעשה בו את הצרכים בשעות היום,ושאתם חוזרים להוריד אותו-רק אל תחכו כלב בגיל רך מידי אלא מעל גיל שלושה-ארבעה חודשים שכבר יש לו כושר התאפקות. לגבי הסוג-אני מאוד מאוד ממליצה על פודל ננסי-כלב חכם,רגוע,חברותי-אוהב מאוד ילדים!,קל לחנך אותו.כלב שהוא כייף אמיתי-לי יש פודלית בבית והיא נסיכה אמיתית. לגבי הבתי גידול-תפנו לד"ר מיקי בר דור-רכזת הגזע שתפנה אתכם למגדלים. המון בהצלחה

Guy24Gold

New member
אניא אישית ממליץ על מעורבים

חמודים יותר, חיים יותר זמן, בריאים יותר וגם לא צריך לשלם בשבילם סכום ענקי בשביל כל התעודות שלהם.

push

New member
לא

הפודל הזעיר הוא האגרסיבי מבין הפודלים,הוא לא כל כך מחבב ילדים ודיי פחדן. אני מאוד ממליצה על הפודל הננסי

למעלה