שלום

שלום

שלום לכולם הנה סקר קצר. מי לדעתך הם 5 המאמנים הכי טובים בעולם כיום? תגיבו, תודה
 
שלי..

ארסן וונגר ללא ספק הכי טוב בעולם עונה שלמה בלי הפסד כל הכבוד לו! סוון יורן אריקסון שהפסיד רק משחק אחד בנבחרת אנגליה לבינתיים וכולם מדברים עליו! לגבי מאמנים אחרים נראה לי המאמן של פורטו די טוב ורייקרד גם בסדר
 

mr meth

New member
לא לפתוח פה!!!!!!!!

עוד לא נגמרה העונה של ארסן!!!!!!!!!!!
 

קיר קמט

New member
אחריי גאון הכדורגל מעליי

אין ספק שהוא לא מבין כלום, כי המאמנים הטובים בעולם הם עזמי נאסר, גיא לוי, ניר לוין, אלי גוטמן ומנשה זיידנר.
 

mr meth

New member
אלי אוחנה נכנס גם בקטגורית הפרשנים

הטובים ביותר
 

cobainos

New member
טוב אז זאת דעתי

משום מה קשה לקבוע מי מאמן טוב כי זאת שאלה מאד מורכבת...יש עניין של תקציבים,של תנאי מועדון וכו'... אבל הנה כמה:ארסן ונגר,אלכס
פרגוסון(עם כל שנאתי אליו),ריצ'ארד נילסן...סתם,טופמולר(איזה הישגים הביא ללברקוזן...עם כל הלוזריות,מרצ'לו ליפי(בזמניו היפים,ז'וזה מוריניו...ועוד כל מיני זה גם עניין של תקופות
 
עד עכשיו לא הזכרתם

לא איטלקים, לא ספרדים, לא הולנדים, ורק צרפתי וגרמני אחד. מה עם ליפי, קאפלו, אירורטה, הידינק, היצפלד, סאנטיני?
 

קיר קמט

New member
דעתי

הידינק לא מאמן טוב כלל וכלל. יש לו בPSV קבוצה מצויינת, אבל הוא בכלל לא נותן פייט השנה לאיאקס. את ההישג שלו בדרום קוריאה, הוא השיג על כנפי ההתלהבות הלאומית ועל כנפי התמיכה מהשופטים, ושלא יזבלו לי את השכל שהשופטים לא עזרו להם מול איטליה ומול ספרד, ואלו רק המקרים הברורים. המאמנים הגדולים באמת, לדעתי - נכון להיום - 1. אירורטה 2. קאפלו 3. קרלוס ביאנצ'י 4. פליקס מאגאת 5. אני צריך לישון על זה... אבל האמת, שמאלו שרשמת, לא חושב שמגיע לאיש מלבד אלו שכבר כתבתי.
 

cobainos

New member
אז אולי אם היית קורא את כל התגובות

הייתה רואה שרייקארד הוזכר,ליפי הוזכר הידניק והיצפלד וקאפלו גם ראויים להיות טוב שהזכרת
 

JimmyBoy

New member
רייקארד ../images/Emo6.gif

ואומרים שלא נתקלים בבדיחות טובות בימינו. קאפלו מאמן גדול. טופמולר? לא מתלהב ממנו. קיבל קבוצה שהייתה כבר בנוייה על ידי דאום.
 

tomash11

New member
אפרפו דאום, כדורגל זה כמו מוזיקה?

אפשר לבנות אחלה קבוצות אם משתמשים בחומרים הנכונים?... מאמן טוב בכדורגל זה דבר נזיל ביותר כשמדובר על נכון להיום לעניות דעתי. מאמנים בניגוד לשחקנים, אי אפשר לדבר על יכולתם נכון להיום. תיירי הנרי יכול להיות בכושר משחק מדהים נכון להיום, והוא יכול להיות בנסיגה נכון ללפני חודשיים (כן כן אוהדי ארסנל, אני יודע שהוא תמיד בכושר מדהים, זה רק דוגמה). מאמן כדורגל לעומת זאת, יכול להפסיד אליפות בדקה ה90 או לחלופין לרדת ליגה, אבל שנה אחרי זה החניכים הצעירים שלו ישרפו את הליגה בגלל מה שהוא העניק להם בעונה שעברה. הקטע עם דאום אולי דוגמה לכך, יש מאמן שבנה קבוצה ונתן לה משהו, זה שבא מאמן אחר וקצר את הפירות (וזה גם כמובן ראוי לקרדיט בפני עצמו), זה עדיין לא מבטל מה שהמאמן הקודם עשה, אבל איך מודדים דבר כזה? אפשר אולי לבחור את מאמן השנה לפי איזה מאמן הגיע להשגים הכי גדולים, אבל כשמדובר במאמן, אני חושב שעל אחת כמה וכמה ההישגים שלך לא נמדדים רק בגביעים וצלחות אלא בגם מה נשאר לשחקנים שלך בתוך הראש אחרי שהם מסיימים אימון ולאן זה הולך איתם אחר כך, גם בקבוצות אחרות.
 
למעלה