שלום..

שלום..

שלום לכולם! יש לנו שאלה.. (אנחנו כרגע 2 בנות פה.. חח) אנחנו ב-י"א וסיימנו לא מזמן את הבגרויות בתיאטרון. עכשיו- המורה שלנו אמרה שזה בכלל לא מוקדם מדי להתחיל לחשוב על מחזות להפקת י"ב.. והיינו רוצה כמה רעיונות! אם תוכלו לעזור לנו... אנחנו כנראה 5 שחקניות אולי זה יהיה קצת קשה למצוא כי אנחנו קבוצה של 5 בנות. עוד לא חשבנו על סגנון מסויים נשמח לקבל הצעות מכל הסוגים.. רצוי מאוד שזה יהיה משהו מקורי.. שאולי לא מעלים בד"כ. נשמח לקבל מכם כל עצה למחזה. תודה- יולי ומעין.

אז ככה:

הדיאלוג שלי לבגרות לקוח מתוך "נשים בצמרת" - אנג'י וקיט. ובעיקרון המחזה מאוד משעמם.. לא אהבתי אותו בכלל. הדמויות היחידות שעניינו הן אנג'י וקיט. וגם הוא להרבה יותר שחקניות מחמש..
אך אשמח לקבל עוד רעיונות! ותודה רבה רבה רבה רבה בכל מקרה!

Awaken

New member
אממממ

אז ככה: יש מחזה שנקרא "אי העיזים" אני לא זוכר של מי אני יודע שיש שם לפחות 4 דמויות נשיות פלוס אחד גבר אז אולי תוכלו לצרף אחד או משהו... זה מחזה מדהים מדהים מדהים....

אי העיזים?! אני אבדוק את זה../images/Emo70.gif

המון המן תודה!!!!!!! אני עדיין אשמח לקבל עוד רעיונות

Awaken

New member
עוד...

אממ יש את "כוכבים עם שחר" שיש שם גם משהו כמו 5-6 דמויות נשיות אבל לפי דעתי יש גם איזה שני גברים.... זה מחזה די ידוע, אני אישית לא מת עליו.

רומיקה

New member
יש גם את המחזה

"בית ברנרדה אלבה"- יש שם גם כמות מכובדת של נשים. אני אישית לא אהבתי ממש את המחזה אבל אולי את תאהבי....

Uptown Boy

New member
וואו

השנה בדיוק העלו 5 בנות מקסימות הפקה בי"ב... משהו מאד תקופתי ויפה כזה.. קצת לא ברור והזוי אבל בהחלט שווה בדיקה. הבעיה היא ששכחתי את שם המחזה!!! זה משהו עם מג ובייב *מחפש*...

למעלה