שלום,.

שלום,.

היי אביבה, אבקש את עזרתך. הופניתי לפורום זה עקב שיחה עם מישהי. ובכן הרבה לא חודש לי - יש לי אנרגיות נמוכות ושליליות שאני מעוניינת לשנות. אותה בחורה הציעה לי לתלות ספירלה בחלון חדרי בצבע ירוק - הבנתי ממנה שזה מסמל "התחדשות" וכמו כן להדליק נר בצבע ירוק או בכלי ירוק. אני בשלב בחיים שאני מעוניינת לבצע שינויים מהותיים וצריכה את הכלים הנכונים להתקדם במטרה. אשמח אם תסבירי מעט על הספירלה (אולי תמונה להמחשה והיכן ניתן לקנות), על הצבע הירוק, המיקום הנכון וכו'. אני חייבת לציין שלפני כתיבת הודעה זו קראתי במאמרים ובטאגליינס כדי לקבל מושג על מה מדובר. אם ישנם נתונים נוספים שנחוצים על מנת שתוכלי לייעץ מה כדאי לעשות כדי לשנות את האנרגיות הללו, אשמח! תודה מראש.

שלום ובוקר טוב

אומר לך כמה דברים, כדי "לבצע שינויים מהותיים" כפי שאת אומרת, לא הייתי אומרת שספירלה וכלי ירוק יעשו את העבודה.כדי שיתרחש שינוי מהותי נדרש שינוי מהותי בבית. לא ספירלה וצבע ירוק. ספירלה היא מאיץ אנרגטי שמדי פעם מתמשים בו כדי להניע אנרגיה במקומות שבהם יש דחיסות או האטה בזרימה שלה. לא הייתי משתמשת בה לשינוי מהותי. כדי לראות מה זו ספירלה כנסי לגוגל וכתבי "ספירלה". צבע ירוק שייך לאזור מזרח בבית אולם אפשר להשתמש בו גם באיזורים אחרים כשהו נחוץ. האם לאחר שקראת את כל מה שכתוב בפורום, מצאת דברים שאת יכולה לעשות כר עכשיו? מה כוונתך כשאת אומרת "יש לי אנרגיות נמוכות ושליליות", יכולה לפרט ולהסביר? אם קראת את כל מה שכתוב בפורום, בוודאי הבנת שיעוץ וירטואלי אינו מספיק לעיתים.חשבי גם על יעוץ לביתך ממש, אם את רוצה להשיג את מטרתך.

למעלה