שלום

i love usa

New member
שלום

חדשה כאן ראיתי את הסידרה מהפרק הראשון ועכשיו בפרק שיש מישהו שם לב או שזה רק אני אני אבל ג'ואן ניראת ממש ממש שמה נכון?? לעומת פרקים של שבוע שעבר ולפני שבועים אולי אני טועה

i love usa

New member
אוקי אני לא חושבת שהיא השמינה

אלה אני ממש ממש בטוחה שהיא השמינה

S h a y 9 9 9

New member
ג'ואן לא שמנה!

היא יפה והמעלה הגדולה שלה זה שהיא לא רזה כמו מקל.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה מה שאני תמיד טענתי. עצם העובדה שאמבר היא לא -עוד- בובת ברבי מפלסטיק זה אחד הדברין הכי אדירים בעולם! והיא מראה לעולם שלא צריך להיות אנורקסית בשביל להיות יאפה. גו אמבר!

Luna Lovegood

New member
לא שמתי לב לשינוי

היא אף פעם לא הייתה רזונת אבל היא רחוקה מלהיות שמנה..

ברודי

New member
../images/Emo12.gif אולי היא בהריון? ../images/Emo8.gif

אני גם לא שמתי
לשינוי. חוץ מזה שהיא נראית ממוצעת, היא לא מהממת או רזה בצורה יוצאת דופן ואם לזה כיוונו המלהקים אז הם הצליחו. כי למרות שהיא לא נראית כמו דוגמנית היא ממש סימפטית. (מקווה שהצלחתי להבהיר את הכוונה שלי)

לוּבּה

New member
אני גם שמתי לב..

אבל זה רק בגלל שהיא תמיד עם שווצרטים והיום היא הייתה עם חולצה צמודה כזאתי.. והיא לא נראית ממש שמנה, היא נראית כאילו היא קצת השמינה.. אבל היא תמיד הייתה ככה

rotem224

New member
לא נראה לכם....

שהמפקים רצו למצוא שחקנית שהנוער ירגיש מקורב אליה, הריי הסדרה מופנת לנוער יותר ... בגלל זה לקחו מישהי ממוצעת לגמריי לא מישהי רזה כמו מקל ולא מישהי שמנה יותר מדי....שהקהל ירגיש נוח עם הדמות.... חחח טוב לפחות שעורי תקשורת איכשהוא משפיעים עליי חחחחח

לא שמתי לב בכלל.... לדעתי ג'ואן

לא הכי יפה בעולם אבל היא חמודה!!! ולדעתי היא ממש ממי :))) ושחקנית מעולה!

הגרהS

New member
אז מה אם היא מלאה..

לדעתי היא יפה ככה.. אז היא לא מקל so what זה לא עושה אותה לפחות מוכשרת ממה שהיא. גם כאדם וגם כשחקנית. זה חוצפה שאנשים שופטים אדם על פי המראה שלו.. *לא התכוונתי אלייך התכוונתי בכללי..* וברוכה הבאה

Dawson girl

New member
איזה שטויות.

רק בגלל שהיא לא מתאימה למודל של הטלויזיה של האנורקטיות ששוקלות 40 קילו מינוס, לא אומר שהיא שמנה.. וחוצמזה- ידוע שהמצלמות מוסיפות עוד חמש קילו. היא לא שמנה. היא אנושית!

Lucky Charmed

New member
../images/Emo3.gif

למרות שהיא יותר מלאה זה לא הופך אותה לפחות טובה משחקניות אנורקסיות אחרות, דווקא להיפך, לדעתי היא שחקנית ממש מעולה.

i love usa

New member
מסכימה

לא אמרתי שהיא מכוערת היא יפה מאוד ושחקנית ממש טובה פשוט זה ניראה לי פתאום שרואים שהיא מלאה כניראה בגלל שרוב הפעמים היא לבשה טרניגים והפעם שהיא לבשה צמוד ראו את זה חוץ מזה אחלה סידרה

למעלה