שלום

lilo21

New member
שלום

החלטתי לשנות את החדר שלי מכיוון שהרגשתי בו לא נעימה. אני משנה את הכל לגמרי (קונה הכל חדש) , ורציתי להתייעץ אתכם. החדר בגודל 3X4 ויש בו חלון אחד (רגיל) מערבי. איך הייתם ממליצים לי לסדר את הרהיטים בחדר? ( מיטה , מזנון לטלוויזיה ומעליו מדף לספרים , שולחן איפור קטן וארון בגדים) תכתבו לי אם יש צורך בפרטים נוספים.

בוקר טוב ויום טוב

האם יש באפשרותך להעלות שירטוט של החדר? מעבר לכך הייתי מבקשת את ההעדפה האישית שלך לגבי סידור החדר, ומשם נמשיך. אינני נוהגת "להנחית" עיצובים על אנשים שפונים אלי, אלא עושה את הדבר ביחד איתם מכיוון שיש חשיבות רבה לאיך שאת רואה את המרחב/חדר שלך, ואת זה אני רוצה לראות גם כן.

lilo21

New member
אוקי ,

תודה אביבה , הנה שרטוט של החדר כאשר כמו שאמרתי חלון מערבי , הוספתי גם את הדלת (עם כישרון ציור מדהים
) שנמצאת מול החלון , ונישה שקועה בקיר . אני רוצה שהחדר שלי יהיה מקום שנעים להכנס אליו , בלי צבעים צעקניים מדי (אולי אני אצבע בתוך הנישה בצבע Camel מה שגם נותן מראה יותר מעוצב לחדר) ולא עמוס מדי. בהתחלה חשבתי להציב את המיטה בפינה הדרום מזרחית. מה את חושבת על זה? מה גם שזה אומר שהנישה תהיה באיזור הרגלים בזמן השינה (למרות שהנישה שקועה) , וכמובן שמול את מזנון הטלויזיה (חשוב לי שיהיה נמוך) . תודה על התשובה , ואני אשמח לשמוע רעיונות.

lilo21

New member
שכחתי להוסיף שמבדיקה שערכתי כרגע ,

החדר בגודל 3.60 על 3.60

שתי אופציות

למיטה או בצפון מערב או בדרום מערב בשתיהן ראשך יהיה מופנה לכיוון הדלת טלוויזיה אינה מומלצת על פי הפנג שוי, בחדר שבו ישנים. מראה מעוצב אפשר ליצור עם כל צבע...לא רק Camel. מה תאריך לידתך?

lilo21

New member
אני חושבת שאני אשים

את המיטה בדרום מערב , זה גם מה שחשבתי קודם. ותאריך לידתי הוא 9.7.88

הצבע שאת רוצה יתאים לחדר

רק לא לשכוח לקשט ולהוסיף עוד גוונים כדי לא ליצור אווירה יותר מדי מקורקעת. מציעה קודל לנסות את האפזרות השנייה, לפני הדרום מערב.שני במיקום האחר שבועיים שלושה לפני השינה בדרום מערב, או קיי?

lilo21

New member
אוקי , תודה!

ועכשיו , האם יש לך רעיון איך כדאי לסדר את הרהיטים בחדר? (ארון לא גדול במיוחד , מזנון טלויזיה שכזה , ושולחן איפור קטן) אני מעצבת לעצמי את הרהיטים ונותנת לנגר כך שאני יכולה לעשות בדיוק מה שאני רוצה. ושאלה אחרונה - כדאי לשים שטיח קטן על הרצפה למרות שהיא פרקט?

למעלה