שלום..

T S F1

New member
שלום..

היי לכולם.. אני חדשה פה.. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי הפורום?

exit_from_here

New member
ברוכה הבאה,

הפורום כמובן מדבר על רוק ישראלי באשר הוא,את מוזמנת להציג את עצמך. אני איל,ואני האיש הרע בכחול.

Mשינה

New member
כנסיית השכל שליטה

ובמיוחד השיר הזה והאלבום הזה.... "היא הרבה מעבר....והיא בדיוק מה שנראה". אה ואנשים - התכוונתי לעזוב אבל אתם לא תיפטרו ממני כ"כ מהר, הבנתי שהרמה פה ירדה קשות בגלל רוק"צ.

את מתכוון לחתימה שלי =)

אכן.. כנסיית השכל מעולים! אממ.. וכל שנה הפורום נהיה רדוד בתקופה הזאת.. אתה לא רוצה לדעת מה יהיה פה אם גם פסטיבל קוקה קולה בניצנים יהיה השנה גם!! עוד יותר גרועע..

כן הא....

וואי אני זוכרת שנה שעברה מה היה פה אותו דבר בדיוק אבל זה נגמר מהר מהר ובכלל בקוקה קולה היה נוראאאאאאאא

Mשינה

New member
למרות שבקשר לכנסיית השכל

שהיא אחת הלהקות שאני באמת אוהב ומתחבר לחלק גדול מהשירים שלהם, שומע אותם המון, והרבה שירים מעלים בי נשכחות (כלומר אני מאזין להם כבר מזמן), הם לא מופיעים משו
ראיתי אותם גם בהופעה שלהם וגם בניצנים, ולמרות שהם עולים עם שירים מעולים, בהופעה אתה מצפה לקצת יותר... קצת אנרגיות, ביצועים חדשים, טיפה דיבורים או משו... נגיד ירמי קפלן, אומנם אין לו שירים ממש טובים באופן מיוחד, (דווקא בזה איפה הילד בעיניי הם ה-דבר אחרי משינה), אבל הוא מופיע מצויין!!! מתפרע! משתולל! מערבב שירים! מדבר לעניין (קנו דיסק אחד צרבו אחד לחבר...), בקיצור - מלך. עד כאן דבריינו להערב.

ב ר 3

New member
למה

למה אתה אומר שלירמי אין שירים משהו??? אני חושבת שהוא מאוד מוכשר, והשירים שלו ממש מדברים אליי, אבל כל אחד והטעם שלו! ובקשר להופעות, אתה כל כך צודק!! ירמי נותן הכל בהופעות שלו, הוא נהנה להופיע, וגם הקהל נהנה לראות!!! לכל מי שעוד לא היה בהופעה שלו, מומלץ בחום!!!!!

T S F1

New member
תודה..

אבל אני לא עד כדי כך מקורית.. זה משיר של תיסלם/יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב (בך מחדש)

למעלה