שלום

שלומי72

New member
שלום

אני לא תמיד בפורום הזה אבל רציתי לישאול איזה מישחק סימוציה אתם מציעים לי? אני רוצה מישחק להטייס מטוס מכל מני מקומות לכול מיני מקומות גם מטוסי קרב וגם מטוסי נוסעים אז על איזה מישחק אתם ממליצים לי?? בבקשה תגידו לי..

Nighthawk ok

New member
תשובה

למטוסי נוסעים : פלייט סימולטור גרסה 2004 למטוסי קרב: יש הרבה מאוד יש את המשחק של חיל האוויר שלנו IAF יש פאלקון ויש עוד הרבה

p i c k l e

New member
סימולטור קרב הכי הכי.....מבחינת

ראליסטיות....בחיייים (אולי בעתיד) לא תמצא סימולטור טוב יותר מפאלקון.....סימולטור אף-16 .....כדי שיהיה לך ממש טוב אתה צריך כמה פאטצ'ים שאני לא בדיוק יודע מאיפה להשיג אבל אני יכול לברר כמו SP4 למרות שיש בו הרבה באגים כי הוא חדש אבל הכל שם נראה יותר טוב ובאיכות גבוה יותר....אבל אל תצפה למשחק עם גרפיקה באיכות של לוקאון....כי הוא יותר ישן בערך 1998 אם אני לא טועה אבל עם הפאטצים כמעט כל תא הטייס לחיץ.......שום דבר חוץ מהסימולטור לא עולה כסף וגם הסימולטור עם מחיר מעפן שכל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות.....מקסימוםםם 50 שקל....אבל אחי.....אל תנסה לחפש בחנויות כי לא תמצא.....היה עד לא מזמן באופיס דיפו אבל כבר לא עד כמה ששידוע לי.....

p i c k l e

New member
חחחח......מה אתה רוצה....פעם

ראשונה שטסת בו וחוץ מזה זה היה על רמת מומחה ואתה ראית שאני כן הצלחתי לנחות ומצויין.....חחחח.....לא נורא בוא אליי תתאמן עוד אבל באסה אני לא יודע איך לשים את התא טייס החדש כי אוהד חבר שלי לא רוצה לבוא לעזור לי......(הקוקפיט של STOPWORK)

למעלה