שלום!

BBYM4

New member
שלום!

רציתי לדעת, האם מישהו יודע כמה עולה סירנה לרכב+ התקנה? (לרכב של כונן)

kertenco

New member
מתרגלת חיפוש ברשת...../images/Emo8.gif

http://www.bigmarket.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=17&Cat2ID=97 מקווה שעזרתי.. קרטן

BBYM4

New member
מצטער,

אבל כרגע אני לא יכול להתחבר דרך המחשב, ואני כותב דרך הסלולארי, אז אולי בבקשה יקירתי, תתמצתי לי מה שכתוב שם. בבקשה! בבקשה!

כן...

תנסה בחב' "גלאור" מת"א, "שמרד" מפ"ת, "ב.רימון" מנתניה, "אספיר" ממושב משמר השבעה. אלה היבואנים והם נותנים הנחה למציג תעודת מתנדב,כל השאר-לשיקולך.

BBYM4

New member
OK

עדיין את יכולה לתקן. אולי מישהו יודע כמה בערך זה עולה? משהו/מישהו? תודה.

amitp

New member
לפי מה שכתוב שם

הצ'קלקה עולה בין 80 עד 320 ש"ח כתלות בגודל והרמקול (או הסירנה, זה לא ברור) 160 ש"ח. דרך אגב - בשביל מה סירנה לרכב של כונן??

BBYM4

New member
כשיוצאים לארועים

בתוך העיר, זה מצרך די מבוקש.

kertenco

New member
מכפרת..

צ'קלקה 79 ש"ח - קוטר 102 מ"מ מנורה מסתובבת 220 V צ'קלקה 280 ש"ח - קוטר 165 מ"מ מנורה מסתובבת 220 V צ'קלקה 320 ש"ח ! - קוטר 180 מ"מ מנורה מסתובבת 220 V

meijin007

New member
אחד שיושב עם ביפר

(באמבולנס או בבית) ומחכה שיוציאו אותו למקרה, על מנת להגיע ולהתחיל טיפול לפני האמבולנס, שהרבה פעמים לוקח לו זמן... יש את "101 גדוד הכוננים של מד"א" ויש את "הצלה" (איו"ש או ירושלים) בכל מקרה, זה אלא שאני מכיר... (וכבר היתי פעם בעקבות זה שהיה הרבה כוננים ב"אירוע רב מטפלים" [למי שמכיר, בישוב אפרת יש יותר אנשי צוות רפואי (רופאים, פאראמדיקים, חובשים וכו') מאשר אנשים שהם לא
]

Nייט

New member
1.הם פראמדיקים ורופאים או גם-

רמות שונות? 2.הם מחליטים לבד להיות כוננים? 3. איזה צבע אור יש להם ברכב? נייט

amitp

New member
בעיקר חובשים

ההכשרה המינימלית היא מע"ר בכיר (קורס 88) - כוננים הם בעצם המקבילה ל-first responders. 2 הם יכולים להחליט לבד להיות כוננים, אבל כדי לפעול במסגרת מד"א, לקבל ממנו ציוד ולצאת מטעמו למקרים עליהם לעבור ועדת כוננים במד"א שתאשר אותם ככוננים. 3. אין להם צבע אור ברכב (אלא אם התכוונת לפנסים הרגילים
) ואסור להם להשתמש באור מהבהב או סירנה. הנה עוד הודעה של יפתח (לשעבר אחראי כוננים, ובין מקימי כל העסק במד"א) לגבי התנאים.

meijin007

New member
כן, אפרת הזאתי...

יכול להיות באמת שזה אסור, וזה אפילו הגיוני, כי הם לא מוגדרים הרשיון הרכב כ"רכב ביטחון". בנוסף ליחידת הכוננים של מד"א (101 תמיד ראשונים - אפילו היה להם פרסומת בטלויזיה פעם) יש גם את "הצלה" (ירושלים ואיו"ש), שגם הם כוננים של מד"א (הצלה זה חלק ממד"א)

למעלה