שלום

i love usa

New member
שלום

אני חדשה כאן יש לי זוג תוכונים וקוקטילית אבל היא נכה בערך כמה חצי שנה אפילו קצת יותר לזוג תוכונים קוראים מישל וצ'אד לקוקטילית קוראים סטאר ואני מחפשת לקנות זוג פינקים (זברה) במחיר טוב עדיפות לזוג פינקים לבנים אני מחיפה לפנות אלי לתיבה אישית לאיסיקיו:176019295 אימייל:[email protected] גם לכאן אפשר ..

טופיקה

New member
התוכים מתוקים ויפיופים...

רק הצטערתי לשמוע שסטאר נכה :( למה זה קרה? ואין דרך לטפל?

i love usa

New member
הסיפור התחיל ככה:

לפני כמה חודשים ביום שבת בבוקר אני הייתי על המחשב ואמא שלי שיחקה קצת עם סטאר והיא שמה לב שהתוכית קצת אפטית(לא מגיבה)ונוראה חלשה והיא קראה לי ונתנו לה לשתות ולאכול ואחרי כמה זמן זה נעשה יותר גרועה היא לא יכלה פתאום ללכת ולא היה לה כוח וזה הלך והחמיר מהר חיפשו וטרינר בחיפה ועד שמצאנו מישהו שעובד בשבת ויכול להגיע אלינו הביתה(כי אין לנו רכב) בסוף מצאנו אחד הוא אמר לנו לחמם אותה בנתיים שהוא הגיע הוא בדק אותה ונתן לה זריקה אמר לנו לשים אותה עם מנורה שיחמם אותה יומים למחרת הוא חזר אלינו לבדיקה ולראות מה קורה איתה(כמובן שהמצב היה כמעט אותו דסר רק היא התעוררה קצת ) שהוא בא הוא נתן לה שוב זריקה ותרופה שנתן לה ונתנו לה תרופה במשך שבוע בזמן הזה שהיא הייתה חולה שמנו לב שהיא לא הולכת אלה רק יושבת ונגררת עם המקור ,ככה עבר לו שבוע ועוד שבוע וחודש וחודשים והרגלים לא חזרו לעצמם. היום סטאר לא יכלה ללכת או לעמוד על הרגלים בכלוב שלה שמנו לה בדים והיא נגררת אם המקור ויושבת ,אבל אנחנו מטפלים בה טוב קנינו לה בקבוק ש שתיה שיהיה לה קל לשתות כי לשים בצלוחית כזת היא שופכת את הכול וגם במתקן של הרגיל שתוכים היא לא מגיעה אני מוצאים אותה כול היום מהכלוב שלה מלטפים אותה וכמובן היא נהנת לה היא מאוד אוהבת שמלטפים אותה בראש
אם אתם שואלים מה קרה לה באותו זמן שהיא הייתה חולה את זה גם אני לא יכולה לענות לכם הוטרינר לא היה בטח גם הוא אמר לנו אפשרות כניראה הרעלת מתכות וזה פגע לה ברגלים אני בקרוב יצלם אותה שוב ויעלה תמונות שלה של היום (אני יצלם יותר מאוחר)

i love usa

New member
תמונות שצילמתי עכשיו

1. כן הכלוב קטן אבל היא רק ישנה אוכלת ושותה שם היא כול היום מחוץ לכלוב רק בלילה היא בכלוב וזה מספיק לה היא גם ככה לא עפה ולא מטפסת

טופיקה

New member
ממש כואב לי הלב לשמוע את זה.

אני חייבת לציין שאתם פשוט משפחה של אנשים בעלי לב זהב שככה דאגתם לה ולא נטשתם אותה כמו שהרבה אחרים עושים, אלא אתה מעניקים לה את האיכות חיים הכי טובה שאפשר עבור תוכית במצבה. הלוואי ויום אחד היא תחלים. אני בטוחה שהיא מאוד אוהבת אתכם על הטיפול המסור שלכם בה. הלוואי ויהיו עוד הרבה אנשים כמוכם שיתנהגו כך כלפי בעלי חיים.

i love usa

New member
תודה !! ../images/Emo39.gif

אני משפחה שאוהבים חיות במיוחד אני ואנחנו משתדלים מאוד מאוד לטפל בה הכי טוב ולקוות שהרגלים אולי יום אחד יחזרו למצבם לפעמים שנוגעים לה ברגלים הוא צורחת כי הם כואבת לה עד היום. צריכים להיות דיי עדינים שמרימים אותה.

למעלה