שלום!

מישהי41

New member
שלום!

שמי עדה אני בת 41 אני כותבת ביד ימין והיתי רוצה לדעת מה הכתב יד שלי אומר עלי. בתודה מראש עדה

את תביאי עוד 2 ילדים, ולא בקלות

ואני צופה לך ריבים ממושכים אתם בגלל שאת שונאת לגהץ. הילד השני יבוא לכולם לאחר ניתוח קיסרי ובגלל סיבוך לא משמעותי תשהי בבי"ח יומיים שלמים. אבל הסירי דאגה מליבך, תוך חודשיים מהיום את גרושה מאושרת.

shamon51

New member
ברצינות ../images/Emo70.gif יש רק

גרפולוג אחד "שמוסמך" לחזות את מספר הילדים ול"צערנו" הוא לא משתתף פה

sserez

New member
היי עדה + סימנים

ראשית, לגרפולגיה אין שום קשר לנביאים ולמגידי עתידות (דרך אגב, אם את מכירה מגיד עתידות, אז תכירי לי אותו כי אני צריך לנהל דיבור צפוף איתו
) אודי, עקב מתקפת כתבי היד האחרונה (אני מקווה שעתה תבוא הפוגה מסויימת שיהיה לנו זמן להעמיק בכתבים הללו) החלטתי לתרום למאמץ המלחמתי (וגם בגלל שיש לי מצב רוח טוב כי ירושלים זכתה ביול"ב קאפ
) סימנים: ======= 1. הרווח בין השורות הולך ומצטמצם - ההערכה שלי היא שעדה צופפה את המרווח כדי להכניס את כל הטקסט שרצתה. לכן, אני מניח שהשוליים התחתונים קצרים. 2. בריח זוויתי של הל'. 3. נקודה בצורת עיגול. 4. לפי השוליים השמאליים, נראה שאת "בתודה מראש עדה" כתבה לפני השורות שמימין. 5. ו' באורך של י' ב-"לאפות" וגם ב-"עבוד", ר' ללא חלק תחתון ב"רוצה". י' בצורת נקודה ב"אותי", "אני", "הייתי" וכו'. 6. מהלך שורות גלי. 7. בכתב ניתן למצוא קמירות בד בבד עם זוויתיות. לעיתים הז' והת' בולטות בקעירותן (למשל "לזולת"). חלק עליון קעור של ץ' ("לגהץ"). 8. פתיחת סוגריים כפולה (אחת על השניה) בסוף הטקסט. 9. שולי ימין הולכים ומתקצרים. 10. מרחק משתנה בין אותיות. 11. נקודה מיותרת אחרי "אומר" ולפני "עלי". 12. ע' נפוחה ובולטת כלפי מטה, למשל "גרפולוגיה". 13. מרחק בין מילים משתנה. 14. באופן כללי הטקסט נראה לא מאורגן יותר ויותר ככל שיורדים במורד הדף. 15. ה' קמרונית, הקמרוניות הכי בולטת במילה "עדה" בשתי הופעותיה. 16. גובה אותיות משתנה. "והייתי", "ילדים", "מראש" ועוד. בטוח שיש עוד סימנים, אבל 16 זה מספר טוב ולכן אסיים. לילה טוב.

sserez

New member
למשל "גרפולוגיה" אינו שייך לסימן

12, אלא לסימן 10 (מרחק משתנה בין אותיות).

למעלה