שלום...

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלום...

יש לי בעיונת קטנה אני ממש ממש ממש צריכה המלצה לשירים למסיבת גיוס שלי,רוק ישראלי כמובן(ברי,שוטי הנבואה היהודים מוניקה וכאלה...) הבעיה היא-שבזיהוי שירים לא ממש עוזרים לי(
),וכל מי שאני שואלת אותו אומר לי "שימי היהודים וכאלה" ואני רוצה שירים ספיציפיים...(יש לי דרישות ממ..
) בקיצור,בגלל שזה פורום אחד החמודים,והוא גם רוק ישראלי,רציתי לדעת אם אפש לקבל המלצות לשירים מגניבים שאפשר להשמיע במסיבת גיוס(שמחים כאלה מקפיצים..) שלי.. תודה רבה רבה

האממ

מוניקה: על הריצפה, גשם חזק,הר של בייגלך, פצעים ונשיקות וכמובן מה שכולם מכירים מכה אפורה ובכלל כל מוניקה תמיד טוף!! היהודים: כל הסיפור, אלה, מחפש תשובה, ג'קי, עוד ארון אחד, סמי חופשי, עידן האלוהים, תשחק אותה.. (ואולי גם גניבה ואינטרמת אפשר אבל מה שרשמתי הם ההכי כיפיים) חוצמזה כמובן יש את השירים הרגילים ששמים במועדונים כמו: בשימלה אדומה (מופע הארנבות של ד"ר קספר) וכל אלה.. גם שוטי הנבואה הם אחלה לפי דעתי הם ממש מקפיצים!! גם כנסיית השכל (למאיה יש אקדח, היינו עושים אהבה, מה נשאר, תגידי שטוב ואיך זה מרגיש וואי שיר מעולההה) האאא וכמובן ירמיייי כל השירים שלו מעולים (מודדת, הדפוק הזה, הזונה והכלב, לשכח ולשכוח, תתחיל מאפס, קולה וברה, כבר עכשיו שכולם מכירים, ראשון שבת...) ועברי גם טוףף: הכוס הכחולה, בוא, בחולצת פסים, האנשים החדשים, מרי לנצח, יותר טוב כלום מכמעט, על קו המים,ליאונרדו, בחולצת פסים, בתי קפה.. זה רק מה שעלה לי ככה עכשיו... אם אני אזכר בעוד אני ארשום
גיוס קל!!!! ונראה לי אם אני לא טועה שענית לי כמה פעמים בפורום מתגייסים, אם זו את.. על הדרכת יח"ש יש מצב?! רעות.

מישהי007

New member
רשימה שלי:

היהודים - תשחק אותה היהודים - You've Gotta Belive Me היהודים - מחפש תשובה הבליינים - איש אחר נוער שוליים - אמסטרדם נוער שוליים - כמה ענוג הוא שוטי הנבואה - אין אני שוטי הנבואה - הילדים קופצים קוטי הנבואה - משתוללים בכפר שבק ס - רק תגידי לי יזהר אשדות - הבלדה על יזהר אשדות - התחלות יזהר אשדות - צילו של יום קיץ תיסלם - ככלות הכל והתמונה תיסלם - לראות אותה היום תיסלם - תפסיק לכוון אליי פורטיס - ואלס עם מתילדה פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי זיקני צפת - השכן ירמי קפלן - הדפוק הזה ברי סחרוף - כמה יוסי אריאל זילבר - רוצי שמוליק מוש בן ארי - ואיך שלא מוניקה סקס - חיות מחמד מוניקה סקס - על הריצפה אסף אמדורסקי - אהבה חדשה ניר פרידמן - סוכריה השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד שלומי שבן - עריק משינה - אין מקום אחר משינה - היא התווכחה איתו שעות פורטרט - עד אלייך פורטרט - הכל מבינה שייגעצ - ניו יורק רפיח שייגעצ - פרח נתתי לנורית שייגעצ - את דומה לכלב הבילויים - כשנפוליאון יכבוש את עכו הבילויים - שאול מופז קרח 9 - איתו לנצח ג`ירפות - וואו ג'ירפות - 747 פאנקייק - מכורה לטיפה המרה בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר

Chandler Rulz

New member
ככלות הקול** והתמונה

מין משחק מילים משעשע.. וזה של דני בסן, לא של כל תיסלם (למרות שגם יזהר אשדות חידש.. הכל נשאר במשפחה..)

אני מקווה שזה יעזור לך..

היה שם איזה שרשור קטן פעם ששמרתי במועדפים, לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל שיהיה בהצלחה
13.gif> 1 וסתם שירים משמחים שוטי הנבואה- פנאן הבילויים- אוטו זבל בויאקה- קונטרה דיכאון Offspring- self esteam White Stripes - Fell in Love With a Girl Blur- Song 2 Rage against the machine- killing in the name of,כל מה שמתחשק Beatles- Twist and shout Offspring- Walla ealla Darkness- I believe in a thing called love pixies- hey פורטיסחרוף- אין קץ לילדות (מומלץ בהופעה חיה!) מקוה שלא חזרתי על עצמי עם הרשימה מהקישור, ואני בטוחה ששכחתי עוד כמה מ-ע-ו-ל-י-ם אבל אני מקוה שזה עוזר, אם תצטרכי עוד... יומטוב

*-*SUNSHINE*-*

New member
ואוו../images/Emo70.gif|

המון המון המון המון תודה
(אגב,פלוגת השמחה-כן,לשאלתך..) שוב תודה

וואלה אז את מתגיייסת כבר??

לאן בסוף?? אני הייתי במיונים ביום רביעי לפני שבועיים אני כל כך מקווה שעברתי

*-*SUNSHINE*-*

New member
כן..

עוד שבוע בדיוק למען האמת להדרכת חי"ר והכל תלוי בך-אם את מאמינה שעברת,את תעברי.

יו זאת העדיפות הראשונה שלי גם!

אני לא יודעת אם עברתי אני כל כך כל כך כל כך מקווה שכן!!!!!! תראי בעייקרון זה מה שאניה כי רוצה אבל מרוב שהתרגשתי אני לא יודעת איך הלך לי:/ שיהיה לך המון בהצלחה!!!!!!

למעלה