שלום

שמו את מי שבכריכות...

שים לב לזה... כל מי שישה, היה על אחת מ-3 הכריכות של טרילוגיית העונות. (זה באמת יותר כיף...)

el kortito

New member
לא ממש.......

אולי לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד כי אני לא מכיר את המילה מי שישה אבל מה אם לאורנה היא לא על אף אחד מהכריכות........

היא כן!!!

על הישנות!!! על הכירכה של "דרקונים של ליל חורף" בהוצאה הראשונה! נה לך!!!

el kortito

New member
אני יודע

ההודעה שלי לא כל כך ברורה מה שבאתי להגיד זה שזה לא אותו בן אדם ובהנחה שאביב זה קרמון אז זה מוכיח שבסתיו זה לא הוא......(חשבתי שהיא אומרת שזה קרמון ליד סהר פז.....

python 4

New member
ברוכה הבאה, גולדי!

ועכשיו יש לנו דרקונית זהב, דרקון פלטינום, דרקונית של חצות וסייבר אחד. שכחתי מישהו?

Wing Chan

New member
ברוכה הבאה, רק..

(אני אשאיר את הסדר ההומוריסטי לפייטון, לי לא הולך :X) שעשית טעות די גדולה. לא היית אמורה לדלג על הטרילוגיית אגדות. דברים חשובים נמצאים שם. אפילו שווה לקרוא אותה רק בגלל Test of the Twins.
סתם, לא, כולם טובים. אבל באמת, לכי ותקראי את האגדות, ואז תתחילי את להבת קיץ מחדש.

gold dragonit

New member
טוב אבל...

אני מתכוונת לקרוא את שלהבת הקיץ עד הסוף ואז אני הקרא את כבשן הנשמה ואז את מלחמת הנשמות ואז אני הקרא את האגדות...

python 4

New member
לא לא, את לא קוראת בסדר הנכון.

היית צריכה להתחיל קודם עם שלהבת קיץ ואז לקרוא את העונות. משם תמשיכי למלחמת הנשמות ואז אגדות. ככה הכל יהיה ברור לך ומובן.

Knotted String

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אממ... תקראי את האגדות אחרי להבת קיץ. באמת.. חבל שדילגת עליהם. ולמה שנכעס על שגיאות? פה זה לא הפורום החלופי לאקדמיה ללשון... בעצם... לא משנה.

yaarangel

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif4U|../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה השתלבות מהירה בפורום ה*מעט* הזוי שלנו..
נא להיזהר בשגיעוט חטיוו.. הפורום שלנו נהיה מאוד אובססיבי לגבי לשון בזמן האחרון...
אני יערה..ו..זהו! ברוכה הבאה!

python 4

New member
לסייבר יש כזו רשימה

אבל הוא לא ישתף אותה איתנו, נכון?

למעלה