שלום

gold dragonit

New member
שלום

שלום אני חדשה פה... קראתי את כל הרשומות, שככתי לקרוא את האגדות (כי ברוב המקומות כתוב שאחרי הרשומות יש את שלהבת קיץ) ואכשיו אני קוראת שלהבת קיץ... הדמות האהובה אלי זה גדילן. ואם יש לי שגיעות כתיב אל תכעסו בבקשה.......

Orbital Shadow

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

השתלבות מהירה בפורומנו ההזוי.. ותיזהרי מתיבות דואר- הן מסתובבות פה חופשי!!!!

el kortito

New member
קול ברוך הבא

איפה חלמיש?!?!?! ותניס?!?!(ואם זה תניס שם אז סער!!! בכל מקרה צריך להיות 3 גברים חסונים סער קרמון ותניס ויש שניים) ד"א זהירות אבנים עפות כאן בקצב.....

gold dragonit

New member
אין את חלמיש

אבל את תניס סער וקרמון יש!!!!! תני באמצע ליד סער פז, סער בצד שמאל הכי אחרון וקרמון נמצא ליד רסטלין!!!!!!

el kortito

New member
אממ

ליד סהר פז יש מצד אחד את מי נהר ומצד שני את קרמון ולא תניס (תסתכלי על הקסדה שלו אחרי זה תסתכלי על דרקונים של שחר האביב ותביני......) והכי משמאל זה סער..... וליד רייסטלין יש את סער מצד אחד ואם התכוונת שקרמון זה זה שממש לידו אז זה תעוט כי זאת טיקה....(חח)(אבל ברצינות....*קונפה!*) איך שמו את טיקה ואת חלמיש ותניס לא?!?!

gold dragonit

New member
לא נכון!

זה לא מי נהר זה תניס וגם בדרקונים של שחר האביב זה תניס!!!!!!!!

el kortito

New member
מה?!?!?!?!

מי שאני טוען שהוא מי נהר מופיע בדמדומי הסתיו קחי את דמדומי הסתיו ואת שחר האביב ותשווי בניהם זה אותו בן אדם?!?!?!?!?!?!?!?!?! וחוץ מזה רואים שהוא ברברי והוא עומד ליד סהר פז!!!!!!! והם ברברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובשחר האביב הוא עומד ליד רייסטלין!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לו זקן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא לא תניס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SaberTooth

New member
המפ... אני לא מבין על מה אתם רבים..

מי ששם יש על סהר פז הוא תניס. אפשר לדעת את זה בקלות לפי א. השיער והזקן האדומים שלו ו-ב. דוגמאות העלפים על הבגדים שלו (אפשר לראות את זה יותר טוב בכריכה של דמדומי הסתיו), ומהצד השני שלה זה קרמון. מי נהר בכלל לא מופיע בתמונה הזו.

el kortito

New member
לא...

אתה לא רואה שיש לךו נוצות בשיער (כמו לברברי!!!!!!!!!!!!) ושהו *מצולם* עם סהר פז....... ושהוא לובש מכנסי עור צבי כמו סהר פז כמו שכל הזמן אומרים שהוא לובש ברשומות...................................................... ובוא נגיד שזה באמת תניס(וזה לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז חסרים גם חלמיש וגם מי נהר(למרות שהואא לא באמת חסר-תניס חסר!!!!!)

SaberTooth

New member
ואלפים אף פעם לא שמים נוצות בשיער..

או לובשים מכנסיים מעור צבי. ובכלל, איך שכחתי, מי נהר כמובן היה ג'ינג'י, בעל גובה ממוצע (הוא עומד במקום יותר גבוה מסהר-פז) ועצמות לחיים גבוהות. איך שכחתי. ובכלל, אף גבר בחיים לא יצוייר עם סהר פז מלבד מי נהר. זה... זה כמו בגידה...

gold dragonit

New member
למי נהר אין זקן!!!!!!!!!!!

ואז מה שהוא מצוייר אם סהר-פז.......... סך הכל שני הדמויות הכי חשובות בספר הראשון של הרשומות עומדים ביחד....

el kortito

New member
באמת הזקן מפריע ברעיון

וגם הגובה וחשבתי על זה(באלוהים!) אבל אני לא אומר שזה בגידה שיציירו מישהו אחר אבל זה לא סתאם תמונה זה הכריכה אז חשבתי שישימו שני אנשים שקשורים ממש כמו שבאחרון שמו את רייסטלין וקרמון והיה דפוק אם היו שמים את רייסטלין ולוארנה....................... אבל אני חוזר על הרעיון העיקרי!!!!!!!!!!!!!!!!!! סבבה זה תניס לא מי נהר קבלו ח"ח אבל אם ככה איפה מי נהר?! אני יודע שהוא לא מי יודע מה מרכזי אבל פור פאק סייקס שמו את טיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SaberTooth

New member
המפ...

אני לא מבין את הצורך האובססיבי שלך לשים עשרות סימני קריאה בסוף כל משפט. כאילו, אנחנו לא מטומטמים. גם כששמים לנו סימן קריאה אחד, אנחנו יכולים להבין טוב מאוד מה רוצים מאיתנו. אני לא חושב שבמציאות אתה מדבר בצעקות קולניות, אז למה פה בפורום אתה מתעקש לתת את הרושם הזה? בקיצור, זה לא נחוץ, מכוער ומסיח את העין.

el kortito

New member
זה לא מראה על צעקות

זה לא סימן קריאה שלה 'הגבר ווליום' זה סימן קריאה של הסבר נלהב ומתרגש...

The Snow fox

New member
סייבר הכנתי הפתעה במיוחד בשבילך!|

+
תראה איזה יופי של הפתעה: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Snow fox

New member
כי זה אני בן!!!../images/Emo11.gif../images/Emo63.gif

ואני גאה במה שאני!!!!!!
ואם אתה לא מרוצה מזה, אתה רשאי לעזוב את הפורום!

The Snow fox

New member
אדוני יעזוב את המקום!../images/Emo63.gif

אדוני ליצן החצר! יוגש כתב תביעה? יוגש כתב תביעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה