שלום!

ofofofof

New member
שלום!

בטח כבר לא זוכרים אותי פה... אבל אני אופיר..בן 15 מרמת גן... אני הייתי פה שהפורום היה יותר קטן...פחות אנשים....יותר נחמד... לא שיש דבר רע בהרבה אנשים בפורום, זה דווקא מעולה! אבל היו קצת ובבת אחת הצטרפו הרבה... היה נורא מסובך לי אישית בפורום... אז פרשתי (בלי להודיע לאף אחד..מצטער דרך אגב..) עכשיו חזרתי (ממש לא לתמיד ודי לא חזרתי) סתם רציתי לדעת מה שלום כולם?? אוסי, ירון, עמית? אתם עדיין פה??? טל? דניאל? רק רציתי לדעת מה נשמע... ולשאול אם יש חדש על הישרדות 7, יהיה בארץ? ביי ביי.. ואני מקווה שלא תמחקו...כי מותר פעם אחת הודעה לא על ריאליטי
לילה טוב! אופיר

amitooshacham

New member
אהלן אופיר!

אוסי, ירון ואני עדיין פה.. טל בצבא אז הוא כאן פחות, ודניאל מדי פעם כותב פה. עדיין לא יודעים מה עם הישרדות 7 בארץ

axnholic

New member
שלום שלום.

חבל שככה עזבת. הרבה דברים השתנו. נוספו תוכניות רבות למאגר תוכניות הריאלטי: כוכב נולד 2, האקדמיה לצחוק, הישרדות 8 ועוד רבות אחרות. גם פינה חדשה נוספה (טוק שואו). מה איתך?

ofofofof

New member
אצלי הכל בסדר שחר..

הישרדות 8 אבל לא בטלוויזיה..אתם מורידים, לא? ואין לי YES...אז אם אני יטריח את הדודים שלי להקליט משהו זה יהיה רק הישרדות 7... אבל אני כמובן רואה כוכב נולד...האקדמיה לצחוק...הגבתי פה באיזה שרשור גם על האקדמיה... אפשר הסבר קטן על הטוק שואו הזה? תודה!!! נחמד לשמוע ממכם ירון ועמית... אופיר

Boran

New member
טוק שואו

כדי שנכיר כולנו את עצמנו יותר טוב, בכל שבת "מתארח" חבר פורום אחר, שמספר על עצמו וחברי הפורום יכולים לשאול אותו שאלות.

למעלה