שלום

noamha

New member
שלום

אני ועוד כמה חברים רוצים לצאת לטיול של אחרי בית הספר לאחת מארצות דרום מזרח אירופה הזולות יותר (בולגריה, רומניה וכו')למשך משהו כמו שבוע, אנחנו רוצים משהו שלא יעלה יותר מ 250-300 $. מישהו יודע עם זה אפשרי בסכום הזה? איזה טרקים אפשר לעשות במדינות האלו? תודה מראש, נועם.

ashmash

New member
האם המחיר כולל גם טיסה?

כי רק עלות הטיסה היא בערך הסכום שציינת... שלא לדבר על כך שלפחות לרומניה, יש צורך בהוצאת ויזה לבעלי דרכון ישראלי.

noamha

New member
כן...

הסכום שציינתי אמור לכלול גם את מחיר הטיסה. אני לתומי חשבתי שטיסת צ'רטר אמור לא לעבור את ה100$ למדינות מסוג אלו.

ashmash

New member
תבדוק באתרים דוגמאת הדקה התשעים

יש באמת לפעמים נופשונים למקומות כמו ורנה... אבל טיסה בגפה... עשוי להגיע למחיר שתכננת את כל הטיול. ושוב - ויזה.

sela v

New member
אתה טועה

נדיר ביותר למצא טיסת צ'רטר ב-100 דולר. יש לפעמים דילים לטורקיה (אנטליה) בקצת יותר 100 דולר, ותוכל לנצל זאת לטיול קצר באזור, אבל לא נראה לי שתוכלו לטרק בזמן כה קצר. לרומניה כמו שכבר אמרו צריך ויזה, שמחירה כ-200 שקל, ולבולגריה רק הטיסה יעלה מעל 200 דולר.

hagith1

New member
סלע צודק

מחיר הטיסה בקיץ (בצ'רטר) לורנה היא בסביבות ה-$300 לאדם. כמובן שהכל תלוי בביקוש והיצע, תמיד יש תאריכים פחות מבוקשים וניתן להשיג את הטיסה במחיר מוזל יותר. בעלי דרכון ישראלי אינם צריכים ויזה לבולגריה. מעבר לזה, המחיה בורנה הוא מאוד זול, מצד שני, תפוסת המלונות (גם הזולים מביניהם) גבוהה בתקופה זו של השנה, לכן המלצה שלי היא, במידה ואתם מתגייסים בתקופת נובמבר שווה לחכות לדילים של ספטמבר - אוקטובר (לא בחגים כמובן). שיהיה בהצלחה.

בולגריה

אם לשים רגע בצד את שאלת המחיר - בולגריה היא אחלה יעד לתרמילאים. (ברומניה לא הייתי). יפה, טעים, זול, וקל לטייל כי כל השבילים מסומנים ויש מפות מסודרות. חזרה לשאלת המחיר - בתקציב שהזכרת אין מצב. שווה לחסוך קצת יותר ולנסוע ליותר זמן (בבולגריה רצוי כ- 3 שבועות. צריך לזכור שבטיול תרמילאים אתה תלוי בתחבורה ציבורית, ולפעמים יש מקום שמגיע אוטובוס פעמיים ביום).

למעלה