שלום!

Fire Puppet

New member
שלום!

אני לא כל כך פעילה פה, אבל קראתי מעט ורציתי לדעת, איך אפשר לדעת אם יש לך רוח או אזשהיא סוג של ישות בבית? בגלל שהרבה פעמים קרו לי מקרים מאוד מוזרים. בחודשים הראשונים שעברנו לבית שאנו גרים בו כעת, הייתי מתעוררת בבוקר והיו לי סימנים אדומים של ידיים מסביב לצאוור, והם לא התאימו לכפות הידיים שלי. ויש לי לפעמים תחושות כאלו שאני לא לבד בבית או שיש מישהו לידי כשאני בעצם נמצאת לבד- וזה מאוד מפחיד אותי בגלל שאני רגישה לדברים כאלו. בכלל יש חדרים שאני מסרבת בתוקף להיכנס אליהם כשאני נמצאת לבד בבית בגלל שכשאני נמצאת בתוכם אני מרגישה כל מיני תחושות מאוד מזורות. ובבקשה אל תגידו לי שאני פארנואידית או שאני הוזה דברים, כי אני לא, וזה ממש מפחיד אותי.

I am a freak

New member
את צריכה לבחור

לשאלות כאלה יש שני סוגי טיפול: 1. האחד, טיפול בהלם [בשוק]. אם את בוחרת באפשרות הזו, את צריכה להיות חזקה ולדעת שיכול להיות שאת לא תאהבי את מה שתשמעי. 2. השני, טיפול עדין- טיפול שבו אני דיי אגיד חצי אמיתות, כדי לא להכניס אותך לפאניקה. [לא בגלל שאני שקרן- אלא בגלל שאני לא רוצה שתפגעי] עכשיו, את רק צריכה לבחור. הפריק.

מיסטית

New member
גאיה תרגעי

לפני שאני עונה על שאלתך...תאמרי לי ..עשית פעם סיאנס בבית או מישהוא שאת מכירה עשה בבית שלך ידוע לך??

מיסטית

New member
../images/Emo141.gifאז לפי מה שאני מבינה..

גרו שם אנשים ...את מוכרחה לעשות טיהור בית (עם לבונה,בכור) עצם הטיהור מתבצע בכך שעולה עשן ועם העשן מסתלקות הרוחות מהמקום כי בעצם הרוחות הן חלק מהאויר והעשן מחזק את ייסוד האויר הן (הרוחות) יודעות שברגע שיהיה עשן הן יתגלו למראה עין וישר בורחות מהמקום ואם את באמת מרגישה באנרגיות שליליות במקום את יכולה לרחוץ את הבית במי-ים כנראה שעשו סיאנס ופתחו שער אחרת הן לא יכולות ליצור איתך מגע לפגוע בך את יכולה להרגע..אם הן שליליות הן רק יכולות לערער לך את הנפש ולהפחיד אותך ואם ממש דברים זזים אצלך בבית או בחדר אז לעשות מהר מהר טיהור פשוט עם קטורות שהן גם יוצרות עשן אבל עדיף מה שרשמתי למעלה במידה ותתקלי בבעיה את יכולה לפנות אליי חמודה והכי חשוב תהיי חזקה כי את באמת יותר חזקה מהן

I am a freak

New member
את בטוחה../images/Emo35.gif אם כן- תכנסי.

בכל מקום יש יישויות. בכל שניה, ברחוב, בבית, בשירותים- במרפסת, בגן, בבית ספר- בים. בכל מקום
סביר להניח שממש עכשיו יש ליידך לפחות יישות אחת. מאז שנולדת, הן מסביבך, בוחנות אותך, רואות מה את עושה, חיות ליידך- בלי שתדעי. ממש כמו ייצורים אילמים שחיים לצידך ולצד האנושות מאז שהכול כאן קיים- והרבה לפני... אבל בלי קשר לכלום, לפחות בלי קשר פיזי מובהק. ואת, את שמעת יישות, ראית אותה זזה.... [אני ממש לא בטוח שזה נכון... אני נותן לך לראות את הצד ההכי גרוע... ולגרום לך לראות שהוא בכלל לא גרוע] כבר מאז שאת נולדת הן ליידך- לא עשו לך כלום. דורות רבים ואחרים חיו כאן לפניך, וגם להם הן לא עשו כלום- אז לך הן יעשו
הפריק.

מיסטית

New member
.......

אני מניחה שאתה מדבר מניסיון כן??! כי כמו שאתה נשמע הידע שלך הוא ידע שנסמך על הדברים ששמעת ולא שבאמת ראית. אל תפחיד לי את הילדה עכשיו . גילה אף אחד לא בוחן אותך הם פשוט שם! חוץ מזה שוש היא טוענת שהם יצרו איתה מגע היה לה סימן אדום והיא חשה בהם בשליליות שלהם בחדרי הבית אז אם אתה כבר מדבר לפחות תדבר מתוך דעה ולא מיתוך מקום של שיפוט ולחלקן אם לא ידוע לך יש כן מטרה של להזיק ז"א להשתלט על הגוף הפיזי כי יש שתקועות במצב ביניים ועד שלא יסיימו את ייעודן הן לא ינוחו וכמו בכל דבר בעולם הזה יש טוב ויש רע! הילדה לא מדמיינת היא יודעת מה שהיא אומרתוכמו שהיא נשמעת אני נוטה להאמין לה!
גילה חזקי ואימצי

פחחח...

לשוש יש ניסיון.אולי הוא לא נפגש עם ישות כלשהי פנים מול פנים,אבל הוא יודע על מה הוא מדבר (ברוב הפעמים
) . אין ישות שה מטרה שלה היא להכנס באנשים..ישויות עושות את זה מהכרח,כדי לשרוד. "הילדה לא מדמיינת היא יודעת מה שהיא אומרת" הרשי לי לצחקק..חיחי ! בזה לשוש יש ניסיון!לא נסיון,וותק של שנים! יש לך שמץ כמה אנשים פגשו רוחות,היו בכתות ובמסדרים שונים ומגוונים,ושלחו אליו שדים? לא ! אין לך! חביב הקסם

מיסטית

New member
מה אתה אומר....

עושות את זה כדי לשרוד הא??. טוב ...אני באמת לא אכנס איתך לקונספירציה חבל לי על הזמן ועל הדיבורים אתה אומנם "מכיר אותו" אבל אתה לא מכיר אותי ולא יודע איזה ניסיון יש לי אז בבקשה הוא לא איזה אל שכל מילה שלו קדושה (אגב זה ממש מראה על ההתנהגות הבוגרת שלך) כולנו טועים ולומדים זה חלק מהחיים אין מה לעשות אז גם הוא טועה או שבטעות הכנסת לו מילים לפה רגע אחד אז מה אתה טוען שהילדה מדמיינת??

נו באמת...

אם היית מכירה אותי קצת יותר היית יודעת שמילה של שוש מבחינתי זה ממש לא דבר קדוש,וברוב המקרים אני בכלל לא מסכים איתו(אל תקח את זה אישית שוש
) . לא טענתי שהילדה מדמיינת,עכשיו את זו שהכניסה לי מילים לפה.. מה שאני מנסה להגיד הוא שייתכן מאוד שהיא ממציעה,וזה לא חדש פה בפורום. אולי היא לא מדמיינת,אולי היא באמת חוותה פגישה או לא יודע מה..אבל,אני לא ממהר להאמין לה,בניגוד אלייך. אה!עוד משהו..."אגב זה ממש מראה על ההתנהגות הבוגרת שלך"...להאמין במישהו בעיניים עצומות זה דבר לא בוגר?אני לא זה שמאמין לכל אחד שנכנס לפורום שכותב שהוא פגש רוחות,שהוא צלל(LOL)או שהוא מכשף כבר 100 שנים. אבל היי!מי בכלל רוצה להכנס לקונספירציות? וכן,עושות את זה כדי לשרוד...לפחות עפ"י המקורות שלי(שהם אגב הקבלה,דבר מבוסס הייתי אומר...מה המקורות שלך?) חביב הקסם

Fire Puppet

New member
אני לא אומרת שאני רואה רוחות

או שאני מתקשרת עם שדים. אמרתי שקורים אצלי דברים מוזרים בבית ושאני רוצה למצוא להם תשובה. ואולי אתה לא תאמין לי, וזה בסדר מצידי כי אני גם לא אנסה לשכנע אותך, אבל אני יודעת שמה שאני מספרת זה אמיתי וזה מספיק לי. ותאמין לי שאני לא בן אדם שמפיק הנאה מהצקה לפורומים אחרים.

מיסטית

New member
../images/Emo4.gif

תאמין לי שאני סתם לא נוטה להאמין להוממש לא מאמינה בעיניים עצומות אנייודעת שהיא לא משקרת ואם היא היתה משקרת היתי יודעת זאת! ותרשה לי תגובה על ההודעה שלך חה!

I am a freak

New member
וכאן זה נגמר

יש לי תגובה למיסטית ולחביב הקסם- תקראו טוב טוב ואז תגיבו.
חביב- כאן זה נגמר. אני מתפלא שעם כל הנסיון הזה בשרלטנות לא למדת שאתה לא צריך להצדיק את עצמך מול אנשים שלא שווים את ההצדקות שלך [לא מדבר על אף אחד אישי]. עד עכשיו לא הגבתי כי זה לא הפריע לי- מצידי שהבחורה הנחמדה תחשוב מה שהיא רוצה, אני יודע מה נכון ומה לאו. אז, תפסיק לרדת ברמה ולהפוך את עצמך לבחור שלא שווה התייחסות- כי אתה לא כזה.
מיסטית- כאן זה נגמר. את רוצה לריב עם חביב הקסם
יש לכם בשביל זה מסרים פרטיים
. ראשית- את לא תגידי לי מה לכתוב בהודעות שלי ומה לא- אם אני אמצא לנכון לכתוב בהם משהו אחד, הדבר היחיד שישנה זו העובדה שזו הדיעה שלי, המטרה שלי- וזה לא נוגד את חוקי הפורום. את חושבת שאני טועה
אז תגיבי בצורה תרבותית ואני מבטיח לך כאן, קבל עם ועדה- ושאת תקבלי תגובה מפורטת ומנומקת למה את טועה [במידה ואת טועה]. ודבר אחרון- לפני שאת שופטת הודעות של חברים אחרים בפורום הזה- אנא ממך, קראי קודם את ההודעות שלך, תביני מה את אומרת, ורק אחר כך תחשבי אם יש לך את הזכות לצחוק על דעותיהם, אמונותיהם ומחשבותיהם של החברים כאן בפורום- ואם תגיעי למסקנה שזה מצחיק, תעצרי שניה- תעזרי בכל הכוח סיבולת שלך- ואל תצחקי. אני בטוח שזה מעליב ושאת לא רוצה שמישהו יצחק מהתוכן של ההודעות שלך
הפריק.

I am a freak

New member
מישהו אמר לך להגיב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

חיחיחי... אם כבר פאשיזם- אז עד הסוף
חיחיחיחיחיחי...... אני מאודה מקווה שלא היית רציני
הפריק.

I am a freak

New member
בכל שקר יש טיפת אמת

גם אם האמת לא במודע- זה לא אומר שהיא לא שם [בתת מודע]. הפריק.

למעלה