שלום

Z o d i a c

New member
ברוך הבא ידידי../images/Emo70.gif

מארחת הפורום נופשת לה כרגע אי שם עם המאסטר שלה, אבל עד שהיא תגיעה חמושה בעוגיות, שתיה חמה וחיוך ממיס, תחלוץ נעליים, תתרווח לך בניחותא וספר לנו מעט על עצמך.. תרגיש ב-
.

calba 2

New member
בתור התחלה....

אתה יכול לספר לנו למה בחרת להיכנס דווקא לפורום הזה. או על הפנטזיות שלך... what ever you feel like. welcome

p h o t o m a n

New member
כי מאז ומתמיד נמשכתי לbdsm

ועכשיו החלטתי להכנס וללמוד עוד. הפטנזיה שלי היא לשלוט בשתי סאביות משהו שאף פעם לא עשיתי

האכזרית

New member
עיצה שלי

אם לא בקרת במועדון ביפו תעשה את זה. אני בקרתי שם עם בן זוגי שאינו בקטע ושמתי לב שיש שם הרבה יותר שפחות ממה שחשבתי...

Z o d i a c

New member
ספר עליך,

טעם גלידה אהוב. חוית ילדות בלתי נשכחת. טראומה בסקס. פוליטיקאי/ת שהיית מוכן להשכיב למען השלום. או שסתם תספר לנו מה הביאך עד הלום, ניסיון בתחום, צד מועדף, כאלה מן.

p h o t o m a n

New member
פסיפלורה

נסיון בתחום: שימשתי סאב קבוע לגבירה במשך שנה ועכשיו יש לי פנטזיה מטורפת לשלוט בשתי סאביות

אסתי69

New member
ברוך הבא

לא כדאי בתור התחלה כשולט לשלוט על אחת ואז לעבור הלאה? על כל מקרה בהצלחה :)

קבל הצעה:

התחל עם אחת. צבור נסיון והוסף עוד אחת. זה לא פשוט לשלוט על שניים/שתיים בעת ובעונה אחת.

gidionline80

New member
הדומיות עסק יקר ועבודה קשה

כה אמר אורי , אם אתה הולך מיד על שתיים אתה צריך קודם משקיע וטיפ בחינם- לך על איכות לא על כמות

אני אשמח אם כל החדשים ישקיעו טיפה

בפרופיל שלהם:) במיוחד אלו שמצפים למצוא כאן שותפים ל - סאשן, משחקי שליטה ושאר מעשי BDSM מבורכים:)) בהצלחה!

Z o d i a c

New member
מסכים!!

ואם כבר משקיעים אז גם תוסיפו איזו שהיא תמונה ולא לשכוח לעדכן בלוח האירועים תאריכי יומולדת

למעלה