שלום

billygilman

New member
עוד אחת ספיישל

למי שזוכר לירון לב, (כובו נולד 2) ומיטל מיכאלי. פרידריך וגרטל. (מאחורי הקלעים)

billygilman

New member
ועוד אחת מאחורי הקלעים...

סוף שנת 97 את המחזמר והכוכבים תנסו לזהות לבד

billygilman

New member
אני מבטיח עוד תמונות שיש רק לי

ולהרבה אחרים... יש לי הרבה מאוד תמונות מהרבה מאוד הצגות שעולו בארץ בשנים האחרונות. (חוץ מהזבל של השנתיים האחרונות, (מלבד ההצגות של יוכלמן-אשר)).

billygilman

New member
תגובה לשלוש שירשורים למטה

"מחר לא יהיה כמו אמש, כי מחר תשוב תזרח השמש". זה לקוח מ"אנני". ולא מאוליבר טוויסט. אני מבין למה התבלבלת בגלל שבאוליבר יש את השיר "מי יקנה" שמזכיר את השיר מאנני.

Nir5L

New member
לא לא לא.. אתה טועה

"מחר שוב תזרח השמש" לקוח מאוליבר טוויסט... "מחר שוב תזרח השמש, אנשים יהיו יפים יותר מאמש. מחר שוב יגיע יום חדש, תהיה שמחה ממש, מחר שוב יעלה השחר" וחלק מהתמונות ששמת לקוחות מהאתר של חני נחמיאס. ואת הלוגו של הלב כן יש באינטרנט.. באתרו של ירון כפכפי.

billygilman

New member
דווקא לא

השיר מחר תזרח השמש הוא מאנני אתה יכול לבדוק. חלק מהתמונות נלקחו מהאתר של חני נחמיאס (האיכותיות יותר) וחלק אני סרקתי או צילמתי כמו התמונות מאחורי הקלעים. שמתי תמונות שהיו לי בהישג יד. אבל אני אסרוק עוד ויפרסם כאן. ואני מבטיח תמונות שאין לאף אחד.

Nir5L

New member
אתה מתכווח?

באנני היה: "מחר לא יהיה כמו אמש, כי מחר תשוב תזרח השמש.. לכולם.. השמש השמש עם בוא אור השמש יגיע מחר חדש.." באוליבר היה: "מחר שוב תזרח השמש, החיים יהיו יפים יותר מאמש מחר שוב יגיע יום חדש תהיה שמחה ממש מחר שוב יעלה השחר" בתום סוייר זה: "במזרח עולה השמש, כו חמה ואדומה" ובשרשור הקודם הבלבול היה בין אוליבר טוויסט לבין תום סוייר לא בין אנני לתום סוייר!

צר לי לאכזב...

אבל ניר צודק............. שלושת השירים לקוחים מ3 מחזרות שונים כמו שניר כתב זה הסדר הנכון................. ואין מה להתוכח כי יש לי את הטקסטים של 2 המחזרות הראשוניםםם

billygilman

New member
גיל סגל מאכזב אותי

לא שומעים ממנו. פעם אמרו שהוא יהיה משהו כמו הרבה שבאים והולכים ולא חוזרים. מישהו שמע אם הוא עושה משהו היום ?

למעלה