פסיכדליה?
לא כ"כ נראה לי. בעיקרון כל אחד מהם מושפע ממשהו אחר: ת'ורסטון מור מהארדקור ופאנק קים גורדון מפרי ג'אז וכולם למדו את נפלאות ה white noise, אצל בחוריקו ששמו פרח לי כרגע מהזיכרון... הייתי אומרת שהם מושפעים ונשמעים כמו כמה וכמה דברים, אבל פסיכדליה הוא לא ז'אנר שנכלל בהשפעות הללו. לגבי המשפט האחרון שלך- להתפתח זה טוב, תני לעצמך הזדמנות לשמוע גם דברים אחרים שהם לא "גראנג'", כי סה"כ, הסו קולד ז'אנר הזה לא מכיל בתוכו להקות כ"כ רבות (ואפילו אם כן היה מכיל, לשמוע סגנון אחד של מוזיקה זה מאוד מבודד ומונע מבעדך לפתוח את הראש ואת האוזן). ועוד משהו לגבי היות'ים (היות ואנחנו בפורום של "גראנג'")- כשהם הוציאו את Dirty, ב-92 ב DGC Records, האלבום די נכלל בקטגוריית ה"גראנג'" (כמה שהדבר מפוקפק), וזאת ככל הנראה בגלל שסוניק יות', כאנשי A&R (יחצ"נים), הביאו ללייבל להקה לא כ"כ מוכרת דאז בשם נירוונה, ובכך הכניסו הרבה מאוד מרשרשים ללייבל של אדון גפן. אפשר לומר שרק בזכות הבחירה הנכונה הם נשארו עד היום בלייבל הזה. (ידוע שקורט קוביין ממש התרגש כשהיות'ים הציעו ללהקה לצאת איתם לטור, אפשר לראות את הדברים הללו מתועדים בסרט הדוקומנטרי המצויין שנקרא: 1991 - The Year Punk Broke).