שלום!

שלום!

הי כולם! מה שלומכם? אני די בסדר, לפחות מבחינה בריאותית. יש לי בקשה ענקית אל כולכם: אני כבר 3 וחצי חודשים מובטלת ( מקצת אחרי גילוי הסוכרת) ומצבי הכלכלי הולך ומיתדרדר בקצב מטורף, אם משהו מכם יודע על איזושהי עבודה באזור הצפון ( איזור העמקים ליתר דיוק בבקשה רבה מכם תודיעו לי!!!! היום בבוקר עשינו עם חברה סיבוב באחד מאיזורי התעשיה של האיזור, הסתובבנו שעתיים בחם הנוראי הזה ולא יצא מזה כלום, אחר כך הלכתי, שוב, לכל חברות הכח אדם פה להזכיר להם שאני קיימת, אני שולחת כל שבוע קורות חיים ולא מקבלת תשובות, והמצב, כפי שהגדירה אותו לובה הקופאית, קשה קשה!!! באמת, כל עבודה, אני ממש ממש לא מפונקת ( המיגבלה היחידה שלי זה שאני לא יכולה לעבוד לילות, בגלל שון, גם לא מעבר ל9 בערב) תודה מראש לכולם, ו הרבה בריאות! וחג שמח!!!!!!!!!!

דואגת1

New member
נוגע ללב

מאחלת לך שתמצאי עבודה בהקדם. ראיתי כבר אנשים מחפשים גם בקניונים, עוברים מחנות לחנות, לפחות ממוזג.

../images/Emo50.gif אכן המצב היום קשה

אבל על תתיאשי בסוף תצליחי
תשלחי קורות חיים לכל מי שרק אפשר גם אם נראה לך שאת לא מתאימה - את אף פעם לא יכולה לדעת. אם את באמת לא בוחלת בשום עבודה. לפני פסח בוודאי יהו הרבה אנשים שישמחו לעזרה בניקיון, לשמירה על הילדים בחופשה (מכניס כסף לא רע). אולי אפילו חברות טלמרקטינג כאלה עד שתמצאי עבודה קבועה. אמנם אני מהמרכז אבל לפעמים רואה בפורומי הורים או משהו כזה שמצאים עבודה. מבטיחה לשים עין בשבילך כדי לך גם לשוטט שם אולי תגלי משהו. ושוב המון המון בהצלה ותחזיקי מעמד

למעלה