במחשב... אם תרצו דברו איתי בICQ אני מביא חופשי!
E ErelK New member 28/3/04 #24 זה אומר סופרן או אלט במקרה של הנשים ואצל גברים זה טנור בריטון או בס כמובן שהכי נמוך זה בס הכי גבוה סופרן לפי הסדר שכתבתי אם יש עוד שאלות בכיף (אני קצת מבין בזה)
זה אומר סופרן או אלט במקרה של הנשים ואצל גברים זה טנור בריטון או בס כמובן שהכי נמוך זה בס הכי גבוה סופרן לפי הסדר שכתבתי אם יש עוד שאלות בכיף (אני קצת מבין בזה)
1 1בצי New member 28/3/04 #27 אני....... אוהבת לעשות המון דברים, לנגן בגיטרה בעיקר.... וגם- לחשוב...(חשבתי שזה תחביב מקורי..יא גנבים תמיד כשאני חושבת , ואני לבד, חברות שלי מתחילות לדאוג- "יא את חולה? את לא מרגישה טוב? הכל בסדר? למה את לבד?" יום נעים! (ובטוח בדרכים)
אני....... אוהבת לעשות המון דברים, לנגן בגיטרה בעיקר.... וגם- לחשוב...(חשבתי שזה תחביב מקורי..יא גנבים תמיד כשאני חושבת , ואני לבד, חברות שלי מתחילות לדאוג- "יא את חולה? את לא מרגישה טוב? הכל בסדר? למה את לבד?" יום נעים! (ובטוח בדרכים)
E ErelK New member 28/3/04 #33 אותי שואלים למה אני בדיכי כשאני חושב... והם לא מבינים שאני חושב... קשה להם להבין את זה וקשה לחשוב כשיש איתך אנשים
אותי שואלים למה אני בדיכי כשאני חושב... והם לא מבינים שאני חושב... קשה להם להבין את זה וקשה לחשוב כשיש איתך אנשים
א איילת כ New member 28/3/04 #35 אשכרה תמיד שמישהו חושב, כולם בטוחים שהוא בדיכי... הכי קל לחשוב בנסיעה שאין סביבך אנשים שאתה מכיר.
ה השנייה מנצר האחמיות New member 28/3/04 #40 ברוך הבא..../images/Emo15.gif אני רוני.. סניף טבעון-שליטה..
ה המתוח New member 29/3/04 #46 אראל מה קורה? מזל טוב על זה שנכנסת לפורום.. ד"א אני דודי מיד-אליהו (חבר של הראל משיח) מקווה שתהנה כאן ואני כבר לא צריך להזהיר אותך שהפורום ממכר..(פראירים לא מתים.. )
אראל מה קורה? מזל טוב על זה שנכנסת לפורום.. ד"א אני דודי מיד-אליהו (חבר של הראל משיח) מקווה שתהנה כאן ואני כבר לא צריך להזהיר אותך שהפורום ממכר..(פראירים לא מתים.. )
E ErelK New member 29/3/04 #48 חחח סבבה אני גרוע בשמות ואני לא כל כך יודע מי זה הראל משיח אבל יש סיכוי שנפגשנו... ותודה! ואני מכיר מיד אליהו את אסף הוא בשכבה שלי
חחח סבבה אני גרוע בשמות ואני לא כל כך יודע מי זה הראל משיח אבל יש סיכוי שנפגשנו... ותודה! ואני מכיר מיד אליהו את אסף הוא בשכבה שלי