שלום!

Bufreak

New member
שלום!

אני דוד, ואני תלמיד בכיתה י"ב, שעורך מחקר בפסיכולוגיה. לצורך המחקר, אני אמור להפיץ שאלון שהוא חיוני ביותר למען השלמת העבודה. שאלון זה מיועד, בעיקר, לתלמידי בית ספר יסודי וחטיבת הביניים. אם אתם אכן תלמידים בבית ספר יסודי או חטיבת ביניים, ותהיו מוכנים לענות לי על השאלון הקצרצר, סמנו
ואני כבר אשלח לכם את השאלון. חשוב לציין, ששמות התלמידים לא יילקחו או יימסרו ושפרטיותכם לא תיפגע. תודה רבה דוד.

Digi Lista

New member
זה לעבודת גמר?

גם אני בי"ב וגם אני לומדת פסיכולוגיה(וסוציולוגיה-מדעי החברה..+תקשורת מגמה נוספת),מחקרים כאלה בטח קשורים לעבודות גמר,אני צודקת?

Bufreak

New member
את אכן צודקת ../images/Emo13.gif

באיזה נושא את בחרת? דוד.

Digi Lista

New member
האמת ש...

כול פעם משרד החינוך לא מאשר לי את הנושא(עד עכשיו הצעתי 4 נושאים!המורים אישרו אבל...) או שמחזירים לי את הדברים בגלל שכתבתי רק שלושה ספרי בבליוגרפיה ולא חמישה מה שכנראה לא בסדר-הם מאוד קטנונים ולא בהכרח בדברים הנכונים... כרגע אני מבררת אם יש לי אפשרות לעשות בגרות בסוציולוגיה ופסיכולוגיה בלי העבודת גמר... על מה העבודה שלך?

Bufreak

New member
אויף מסכנה ../images/Emo13.gif...

את תוכלי להספיק לסיים אותה עד למועד ההגשה האחרון? ואני חושב שאפשר לא לעשות את העבודה, אבל רק במידה ויש לך מקצוע מוגבר אחר(אני חושב שתקשורת נחשב למקצוע מוגבר). דוד.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

כשאני רוצה משהו אני משיגה אותו ואין לי בעיה לעבוד קשה מאוד בשביל זה,אם אני אראה שאין לי אפשרות(מלבד לפרוש מסוציולוגיה או פסיכולוגיה ולהשלים רק אחד מהם)מבחינת יחידות אני אעבוד פי 10 כולל על חשבון דברים אחרים(שעות שינה למשל,במילא אני שונאת לישון
)...רק אחרי פסח שנה שעברה עברתי למדעי החברה(אחרי שפרשתי מ'גרפיקה ממוחשבת בלי מחשבים' המצאה יחודית לבית ספר שלי
)ועד שהשלמתי הכול(חומר של שנה וחצי)חבל לי לוותר...הבעיה שנמאס לי מהשטויות של משרד החינוך... תקשורת זה המקצוע המורחב השני שלי הוא בהחלט אמור להציל אותי
עוד לא ענית לי על מה העבודה?

Bufreak

New member
יפה מאוד ../images/Emo13.gif

עם גישה כזאת, אני בטוח שתצליחי. גם להתחיל ללמוד את המקצועות של מדעי החברה כל כך מאוחר..יפה :). עניתי לך על השאלה דרך המסרים של תפוז.
. דוד.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

אני אענה לך ברגע שלא יתקע לי המחשב(זה סתם כי הוא שונא אותי) בכול פעולה בתפוז... יש לך אימייל?(שם לא נתקע לי כול שנייה)

Ray girl

New member
אתם שניכם זקנים בלים -.-

אני עדיין צעירה, בתחילת-סוף החטיבה ^.^

Rnamon

New member
../images/Emo45.gif לי אין בעיה.....

^_^ ואני זקן כבר בי"א בן 16....הזיקנה.....

OFIRB9

New member
שאלון טלוויזיה הה?

עם הייתי יודעת מראש הייתי עושה
בטח בטח בטח!!!

למעלה