שלום

שלום

יש לי שתי בקשות, 1, אתם יודעים עם יש פעילות של בית"ר בקרית גת..או איך אני יכול לבדוק? כי אני יודע שיש בניין שקוראים לו מעוז ביתר...אל הוא די נטוש. 2, אני עושה עבודה באזרחות על המצע של איזושהיא מפלגה ואני מחפש אתרים שיש בהם מידע על המצע של הליכוד ו\או המפד"ל

כן, רבותיי

מישהו צריך לעשות בדק בית רציני מאוד. דרך אגב, את היומן השנתי שיחולק לחברי המרכז אני בטוח שהם יוציאו כרגיל, עם תמונת יו"ר ההנהגה בשער.

מי פה מבית"ר?

האם זה שממעו"ז ראשון הוא אול**? וגם אני חושב שצריך לעשות שם בדק בית רציני בעצם כבר מזמן זה לא בדק צריך לעשות שם נקיון יסודי.....

אני צריך עזרה

תן לי בבקשה את כל מספרי הטלפונים של מעו"זי בית"ר באזור המרכז. בגלל שהמעו"ז הישן שלי כבר לא קיים, אני מחפס לי מעו"ז חדש.

תראה יש בעיה....

אבל אני מעדיף שלא משתי סיבות אם תרצה אני יתן לך.... 1. אין מכיוון שיש אנשים שרוצים ללכת לפוליטיקה ולא הכפת להם מבית"ר ובדרך הם הרסו את התנועה ורמסו את הבוגרים החניכים והמעו"זים (למשל בית-שמש הוא אחד היחידים שנשארו בארץ....).... 2. אני לא בטוח שכדי שתראה מה קורה בבית"ר היום אתה עלול להיפגע, ולהתאכזב מאוד מבית"ר אז....

MS6

New member
עזוב יאיר הוא קורבן תמים של...

יו"ר ההנהגה ההרסנית שהייתה לנו שבעקבות פיטוריה לקחה איתה חלק מהנוער התמים של בית"ר ותוך כדי בילבלה לו את השכל על פוליטקאים ושטויות. טוב שהלכה.. מאז שהלכה המצב נהיה טוב מאוד, בית"ר פורחת במקומות שבהם היא צריכה לפרוח

אני התמים?!?!?

תראה איך שטפו לך את המוח? מה הם מכרו לך? נותנים לכם קצת כוח וכל הערכים נעלמים כלו היו? ואיזה מעו"זים פורחים בית-שמש ו...? ואני בטח שלא תמים אלא אתה לא כל אחד שיבוא ויגיד לי שהוא בית"ר האמיתית או יתן לי קצת כסף יקנה אותי ואת עולמי!!!.... ההנהגה הקודמת היא בית"ר ועל זה היא גם נלחמה ואם דיברת כבר על הייד פארק אז הגבתי על זה גם שם.... (שם כתבתי גם פרטים...)

אבל בכל זאת,

אני איש בית"ר, ואני רוצה להיות חבר ולתמוך בתנועה הזאת למרות הצרות. אז בבקשה, תן לי את מספרי הטלפון של כל המעו"זים שנשארו באזור המרכז.

אני ניסיתי לעזור אבל רצית...

חבל על בית"רי כמוך... בית ז'בוטינסקי (מצודת זאב) המלך ג'ורג' 38 תל-אביב 21230 טלפון: 03-6210625 דואר אלקטרוני: [email protected] נ.ב יש לך הודעה באי סי קיו ממני....

shaynemet

New member
אחי אני ממעוז ביתר פתח תקווה

והמעוז שלנו האחי פורח אנחנו הכי גדולים בארץ טוב אז תקפצו אתה משה ומקס עליון למעוז בפתח תקווה ותראו אתי שם אז תל-חי

למעלה