שלום לך פרועת הדעת
אנני יודע אם חשדותיו של שמעון נכונים, וזה ממש לא משנה. אנסה לנתח את כתב ידך, וכרגיל אני רוצה להזכיר שאני גרפולוג מתחיל ויש להתייחס לכל מה שאכתוב בחשדנות. אני מתייחס לניתוח הזה בתור תרגיל, ורק את תוכלי לדעת האם הצלחתי בו. בקיצור - אשמח לקבל משוב. את נתפסת בעיני כאדם שחשוב לו מאד להיות כל הזמן בתנועה. אינך סובלת שיגרה. כשאת נמצאת בפעילות כלשהיא חשוב לך לדעת מה תהיה הפעילות הבאה, ורצוי שהפעילות הבאה תהיה קרובה ככל האפשר לנוכחית. את מרגישה מאושרת בסוף יום שבו עשית 50 דברים שונים ברצף. את אדם שחי בעתיד וכתוצאה מכך מפסיד משהוא מההנאה של ההווה. חשוב לך להיות מקובלת בחברה, אולם אין המקובלות הזאת מובנת מאליה ואת נדרשת למאמץ מודע על מנת לקדם זאת. את מקמצת בהפגנת רגשות. יש לי הרגשה שלפעמים את ממש מפחדת להרגיש. יש לך צורך להיות כל הזמן בשליטה, ויתכן שרגשות נתפסים בעינייך כחוסר שליטה מסויים. את מסודרת, לא נרתעת מקשיים. לא תהססי לעמוד על דעתך כאשר יש צורך בכך. את ראלית, עם שתי רגליים על הקרקע ולמרות זאת יתכן שתעשי לפעמים דברים כנגד כל הסיכויים, אבל גם אז זה יהיה מתוך מחשבה ולא תגובה ריגשית מהבטן. את ישירה, כנה, יכולה לתפקד כמנהיגה, קצינה או מנהלת. את עלולה לעיתים להפגין ביטחון עצמי מופרז בדברים שלמעשה אין לך ידע עליהם. מתאים לך להופיע לפני קהל, ואם את עושה את זה את כנראה גם נהנית מכך. את חסרת סבלנות כאשר את נתקלת בחוסר מיומנות אצל אחרים. מסקנות? את צריכה להקשיב יותר לדעות של אחרים, לקבל אותם יותר. לנסות לוותר על השליטה לפעמים, לחשוב עוד פעם לפני קבלת החלטה, להוריד קצת מקצב החיים... אני יודע שנורא קל לתת עצות.