שלום,

שלום,

אשמח אם תפענחו את כתב ידי תודה

shamon51

New member
Elementary Dear Watson../images/Emo124.gif

זה לא שייך לגרפולוגיה אלא לחוש הסקרנות. אני מהמר ש: 1) "פרועת דעת" ו "מקלאור" זו אם ובנה. 2) וש "פרועת דעת" מופיעה פה בדרך כלל בשם אחר. מתחיל ב"פ" ? שמעון נ.ב. פתרון החידה בהמשך

מקלאור

New member
אז מה?

אם זה מגיע מכיוון הסקרנות, זה לא ניתן לניתוח גרפולוגי? לדעתי כל מי שנכנס לפה, הוא בסופו של דבר סקרן שמחפש הקשרים בין בכתב שלו לניתוחים המתבצעים פה (או שהוא גרפולוג חובב או מקצועי). יש קשר בין הסקרנות שלנו לניתוח הגרפולוגי ואולי אתה יכול להתייחס לזה אף בניתוח עצמו...
בכל מקרה

Ramie

New member
אתה צודק כמובן

אני לא בטוח שהבנת את כוונתו של שמעון, אבל אין בכך כלום. אתה צודק. אנשים סקרנים, וגרפולוגים חובבים הם שילוב מנצח שבו כל אחד מרויח. אני אנסה לנתח את כתב ידה של פרועת הדעת, ואחר כך גם את כתב ידך כך ששנינו נצא נשכרים.

Ramie

New member
התכוונתי

למקלאור ולעצמי. הוא יקבל ניתוח ואני אקבל חוות דעת על הניתוח.

shamon51

New member
קצת על "אני"

הי אורי (למה שם בדוי?) שים לב שהמילה "אני" שוקעת בכל המיקרים מתחת לקו השורה, ובנוסף רווח בין האות "א" ל"ני" ובנוסף האות "נ" מקוצרת ללא ראש. יש כאן אינדיקציה ברורה לשסע פנימי חוסר הערכה עצמי, חוסר יכולת להתעלות. קצת מוזר בהתחשב שגמרת קורס קצינים ולפניך "תפקיד מאתגר" יתכן ושורש הענין ביחסים הרומנטים, אכזבה? נראה שהצד הריגשי "שרוט" שמעון

מקלאור

New member
ובכן שמעון,

קיים שסע, וקיימת אותה הערכה עצמית נמוכה, למרות שאין לה איזשהו ביסוס במציאות... לא נראה לי שממקומך לעזור לי בכך אלא רק לבהר אותה, אני גם לא יודע אם שורש הענין הם היחסים הרומנטים, לא מוצא הקשר ספציפי. תוכל לנתח מילים נוספות, בבקשה...

paprika10

New member
שמעון, אם אתה במקרה מתכוון אליי ?

אז מה שרציתי להגיד לך... שקולומבו כבר לא תהייה !

Ramie

New member
שלום לך פרועת הדעת

אנני יודע אם חשדותיו של שמעון נכונים, וזה ממש לא משנה. אנסה לנתח את כתב ידך, וכרגיל אני רוצה להזכיר שאני גרפולוג מתחיל ויש להתייחס לכל מה שאכתוב בחשדנות. אני מתייחס לניתוח הזה בתור תרגיל, ורק את תוכלי לדעת האם הצלחתי בו. בקיצור - אשמח לקבל משוב. את נתפסת בעיני כאדם שחשוב לו מאד להיות כל הזמן בתנועה. אינך סובלת שיגרה. כשאת נמצאת בפעילות כלשהיא חשוב לך לדעת מה תהיה הפעילות הבאה, ורצוי שהפעילות הבאה תהיה קרובה ככל האפשר לנוכחית. את מרגישה מאושרת בסוף יום שבו עשית 50 דברים שונים ברצף. את אדם שחי בעתיד וכתוצאה מכך מפסיד משהוא מההנאה של ההווה. חשוב לך להיות מקובלת בחברה, אולם אין המקובלות הזאת מובנת מאליה ואת נדרשת למאמץ מודע על מנת לקדם זאת. את מקמצת בהפגנת רגשות. יש לי הרגשה שלפעמים את ממש מפחדת להרגיש. יש לך צורך להיות כל הזמן בשליטה, ויתכן שרגשות נתפסים בעינייך כחוסר שליטה מסויים. את מסודרת, לא נרתעת מקשיים. לא תהססי לעמוד על דעתך כאשר יש צורך בכך. את ראלית, עם שתי רגליים על הקרקע ולמרות זאת יתכן שתעשי לפעמים דברים כנגד כל הסיכויים, אבל גם אז זה יהיה מתוך מחשבה ולא תגובה ריגשית מהבטן. את ישירה, כנה, יכולה לתפקד כמנהיגה, קצינה או מנהלת. את עלולה לעיתים להפגין ביטחון עצמי מופרז בדברים שלמעשה אין לך ידע עליהם. מתאים לך להופיע לפני קהל, ואם את עושה את זה את כנראה גם נהנית מכך. את חסרת סבלנות כאשר את נתקלת בחוסר מיומנות אצל אחרים. מסקנות? את צריכה להקשיב יותר לדעות של אחרים, לקבל אותם יותר. לנסות לוותר על השליטה לפעמים, לחשוב עוד פעם לפני קבלת החלטה, להוריד קצת מקצב החיים... אני יודע שנורא קל לתת עצות.

shamon51

New member
למקלאור, תוספת

יש בכתב היד סימנים של הסתרה והדחקה אולי של איזה סוד אישי שאתה מסתיר. אתה נוטה לוותר לאחרים ולא לעמוד על דעתך. יתכן שחוסר בת זוג מפריע לך וגורם להתכנסות פנימה. שמעון

shamon51

New member
ועוד

נראה אדם שמעדיף עבודת ידיים. בעל יכולת מעשית טובה

מקלאור

New member
שמעון, עשית אותי פעור פה לכמה שניות

אני באמת נוטה לוותר לאחרים והמחסור בבת זוג הוא באמת אחד הדברים שמצברחים אותי בתקופה האחרונה. תודה על ההתייחסות

shamon51

New member
לפרועת דעת

את נראת אדם מסודר שמכיר ומכבד את הכללים סביבו. את צמודה לאנשים הקרובים לך וזקוקה לקשר הדוק איתם. זה יכול גם להתבטא בהתערבות יתר בחייהם. לא תמיד את יודעת להביע רגשות. זה יכול להסביר קצת על הסגירות של "אורי" יכולת חשיבה והסקת מסקנות טובה, את ממהרת מענין לענין. שמעון

למעלה