שלום!

Vampi

New member
שלום!

ראיתי פורום ארץ נהדרת והיית חייבת להיכנס!!! תוכנית שולטת! וגם רק בישראל כמובן... אבל אם אני כבר כאן בואו לא נבזבז הודעה על שטויות, יש לי שאלה: אמרו שתהיה עוד עונה לארץ נהדרת, לא? אם זה נכון, מתי היא תהיה? והאם מישהו יודע עליה דברים כמו: לובה תמשיך, יעיפו את קיציס (לא, סתם!) וכ'ו. So... Anyone?

LoLo16

New member
וולקאם|!../images/Emo24.gif

ארץ נהדרת תמשיך לעונה שנייה שככל הנראה תתחיל ביולי. ובקשר ללובה וקיציצ (המושלם...
) עוד לא ידוע. אני אישית מקווה שיתגברו על לובה וימצאו דמות אחרת. בקשר לקיצ'ס, חסר להם.

BaNai GirL

New member
ברוכה הבאה....

ולא נראה לי שיעיפו את קיציס הוא דמות חשובה חוץ מזה לא יעיפו שחקנים מקסימום דמויות שמיצו את עצמן..... אולי לובה תעוף...אבל טל בטוח לא!!!!!!!!

Vampi

New member
זה היה בצחוק!

מה שאמרתי על להעיף את קיציס, סתם חיפשתי משהוא לכתוב! אבל תודו, חלי ואודי הרבה יותר מצחיקים ממנו, וגם שני האחים המוזרים האלו שאלי ומריאנו משחקים (אלי פיניש כזה מלך!). ומישהו יודע מה שם המשפחה של מריאנו??? כי הוא רק "מריאנו", כמו מדונה (סתם, לא יודעת מה עבר לי בראש)...

מלאכית16

New member
מממ..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif|המן|

מריאנו אידלמן זה השם המלא שלו. ואמ....קיצ'ס לא רק שהוא מצחיק, הוא גם עושה עבודת קודש. הוא מגיש להם, הוא מכין את הקרקע לבדיחות...בלעדיו הבדיחות לא היו שוות.. ובכלל, יש מלאאא קטעים שהוא ממש ממש משעשע.. צריך להסתכל על דברים מזווית מסויימת. (אבל עדיין, אין על פרידמן
. למרות שאני ממש אוהבת את פרידמן עם קיצ'ס ביחד.... פחות שווה לראות אותם לחוד..זה כאילו משהו חסר...)

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

חסר להם אם הם יעיפו את קיצ'ס..

ברוכה הבאה! ../images/Emo16.gif

לא ברור איזה דמויות נשארות ואיזה לא, אני בספק אם הכותבים בכלל יודעים את זה כבר. אגב, אם הם יוציאו את התפקיד של קיציס- זה יהיה המהלך הכי אידיוטי שניתן לעשות.
ניר

למעלה