אין להם בגלל זה אני כאן
ב בורן New member 11/3/04 #19 ../images/Emo140.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif גלון שיכר על חשבון הבית!
א אבישר המשוגע New member 12/3/04 #20 אאאאאאאאא! תברח!!! לפני שיתפסו אותך כמעט תלו אותי על כוסית שכר! רוץ ברח לך כל עוד נפשך בך!!!
N naring New member 12/3/04 #22 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifארררר....../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה אתה עושה? לא שמעת על המיתון?
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifארררר....../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה אתה עושה? לא שמעת על המיתון?
D DDN New member 12/3/04 #25 ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif אני אקח את תפקיד האבא הנוזף, ואני מקווה שאתה לא מתכנן לנהוג אחרי כמויות השיכר שהשקו אותך פה על "חשבון הבית". הדרקון האחרון שטס כשהרוכב שלו שיכור עדיין לא סיים את יישור השיניים וזה יעלה לנו הון.
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif אני אקח את תפקיד האבא הנוזף, ואני מקווה שאתה לא מתכנן לנהוג אחרי כמויות השיכר שהשקו אותך פה על "חשבון הבית". הדרקון האחרון שטס כשהרוכב שלו שיכור עדיין לא סיים את יישור השיניים וזה יעלה לנו הון.