שלום

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
שלום

אני זוהר, מנהל פורום ג´אז ובלוז ומנהל פורום סיינפלד יש לי כלבה מדהימה בת שש מסוג קייסהאונד (לא יודע כמה ממכם מכירים) ותמיד יש איתה צרות דבר ראשון כמה שמנסים אי אפשר לתת לה מספיק תשומת לב. אני נמצא בבית לבדי רוב הזמן ווהרים חוזרים מאוחר ואני לא יכול להיות איתה נון סטופ, אני גם ככה בקושי בבית בנוסף היא נמצאת בחצר האחורית בגלל הנשירה הנוראית שלה, שזה גם בעיה כי היא לא מוכנה לחרבן או להשתין שם אז צריך להוציא אותה הרבה. ההורים לא מסכימים שהיא תהיה בבית ואני במצוקה, כל ום אני צריך להוציא אותה אחרי בית ספר ואחרי הצהריים ולצאת איתה זה סיפור נוראי, היא הרבה פעמים רואה אנשים ורודפת אחריהם, ואני לא רוצה לקשור אותה כי אני מרגיש רע גם ככה שהיא רוב היום בחוץ לבד. אני מצטער שההודעה קצת מוזרה ולא הגיונית אבל אני פשוט הוצאתי את כל הצרות שיש איתה בהודעה אחת ובגלל זה זה יצא קצת מוזר

**לילך**

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo20.gif

ההודעה ממש לא מוזרה . אני לא מכירה כלבי קייסהאונד ואשמח לראות תמונה שלה ולשמוע הסברים על הסוג הזה. אני מבינה למה אתה לא רוצה לקשור אותה , גם אני לא אוהבת לראות ולשמוע שיש כלבים קשורים ,זה ממש קורע את הלב ,אבל לפעמים כניראה שאין ברירה , במיוחד בגלל שהיא נוהגת לרדוף אחרי אנשים. ולצאת איתה כמה פעמים ביום ,זו חלק מעיסקת החבילה של גידול כלב ,אולי אתה יכול למצוא מישהו שיעזור לך להוציא אותה לטייל?

V.W

New member
אין לי סורק

כך שזה יכול להיות בעיה אבל אני אחפש באינטרנט ************************************************ הידעתם- כלבי הקייסהאונד קרואים על שם מנהיג הולנדי שאימץ את תמונתם לסמל המפלגה שלו ************************************************

V.W

New member
זאת לא תמונה ממש טובה

אבל מצאתי אותה באינטרנט והיא מתארת הכי טוב את הקייסהאונד... כל התמונות האחרות שמצאתי הם של קייהאונדים מפוטמים, שמשומה אנשים חושבים שזה יפה... הכלבה שלי רזה וחזקה, ולא שמנה ומכוערת...

**לילך**

New member
הקייסהאונד שבתמונה נראה חמוד

וידידותי מאד.... מה מיוחד בגזע הזה?

V.W

New member
אממ...

הם מאוד מאוד ידידותיים, ומאוד אוהבים תשומת לב. לא יצא לי לראות אף פעם קייסהאונד עצבני, או קייסהאונד שנושך. בעיקרון הם מפורסמים ככלבי המעבורות באירופה, ותמיד אפשר לראות אותם רצים על המעבורות בנהרות השונים באירופה, בעיקר באיזור הולנד. אני לא חושב על עוד דברים מיוחדים לגביהם..

למעלה