שלום.

מה זה רוקי?

בגדול- זה מחזמר-פארודיה משנות ה-70' על סרטי אימה... סרט לא תמים במיוחד
אין לי כח כל כך להסביר את העלילה, כי היא די מסובכת.. אבל בעיקרון עשו מזה סרט פולחן רציני, והוא מוקרן כל סוף חודש בקולנוע כוכב
ברמת השרון.. הסרט מוקרן מאחורה, ויש כל פעם צוות אחר של שחקנים שעושה את התפקידים.. יחד עם התלבושות והכל.. בדרך כלל באים לשם.. ממ.. אנשים מאוד ליברלים, בואי נקרא להם ככה

שווה ביקור בהחלט../images/Emo8.gif

אפעם לא חסר שם אקשן
אבל באמת- רק אתה בנאדם פתוח וליברל שלא אכפת לו לראות אנשים עם לבוש מינימלי והתמזמזויות עם אנשים בני מינםP ובאופן כללי
(לא כולם כמובן- אבל לא חסר כאלה..)

Nimst

New member
שווה ביקור

קח בחשבון שיכתבו לך V על המצח בעיפרון שחור ולא יתנו לך להוריד
ואם לא בא לך לחכות בתור, תזמין כרטיסים מראש. גם אם לא תזמין תכנס - כי כולם נכנסים בסופו של דבר - זה פשוט יקח יותר זמן. ותציץ גם בפורטל הישראלי לעניני מופע הקולנוע של רוקי. (מופע הקולנוע, לא מופע האימים. תרגום קלוקל מאנגלית Rocky Horror Picture Show. הכוונה לא הייתה "מופע האימים של רוקי", אלא "המופע של רוקי הורור")

Nimst

New member
פעם היה גם בסינמטק בת"א

אבל כל הזמן זרקו דברים על המסך והרסו אותו, אז הם הפסיקו עם זה בת"א. באסה, רמת השרון קצת רחוק.

Nimst

New member
הבנתי שנשרף להם הסרט, או משהו

צריכים להביא אחד חדש.. נראה כמה זמן ייקח עד שזה יזוז.

מתרוצצות הרבה שמועות לגבי זה..

אני גם שמעתי שבגלל שיש גל של כתבות שליליות על רוקי באיזור השרון- הם רוצים לנסות להרגיע את העניין, אז לא מקיימים הופעות בזמן הקרוב..

Ez sLeeP

New member
שלום.

אני סטודנט למדעי החברה, ומאחר וכתוב כאן פורום שמינסטים אז בוודאי יש כאן שמיניסטיות עם נטייה להפקרות הגוף והנפש שהיו רוצות לקחת חלק פעיל בפרויקט שאני מארגן. הערום הוא חובה, וכמובן שאין סכנה הנשקפת למתפשטות. אין התמונות שיצולמו תופענה באתרים המסווגים כ"למבוגרים", ואין התכנים שיעלו מן מפגשים אלו ינוצלו לרעה. כמובן. באותה הזדמנות, הייתי רוצה לבקש רעיון לתחפושת וכן לספר מחזור ולטקס סיום השנה עברו אחי הקטן, שמיניסט בפני עצמו. אגב, גם הוא לוקח חלק פעיל בפרויקט. כמו-כן, אני גם עומד בראש הפרויקט "כסף קל - ואתה מסודר". הדרך המהירה להשיג את כל מה שחלמתם עליו, וכמובן - בלי שום טריקים או קלפים בשרוול. הרווח כולו עליי.. אהמ. כלומר, עליכם. בהזדמנות זו, לחצו על הקישור המצורף. אם המחשב ייכבה וימאן להיפתח בשנית, אין לכך שום קשר - וזה צירוף מקרים אבסורדי ותלוש מן המציאות. שלכם, הועדה לפירוש משמעות הפורום, "שמינסטים" - קהל היעד הנחשק, וכנראה המטומטם ביותר בעולם.
נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
לא חושב שהבנת את כוונתי.

אבל אולי אני בעצם לא הבנתי את כוונתך - הסבר, ונמשיך את הדיון משם.

Ez sLeeP

New member
אם אתה מתעקש להתחכם,

לא היתה כוונתי שעם הזמן אני אסביר לך - אלא שעם הזמן (אני מקווה ש..) - תבין.
התנשאותי-משו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

אני פשוט יושבת ומתפקעת מצחוק מול המחשב משוגע!

למעלה