שלום.

שלום לכולם

אני סטודנט שנה שנייה, שלומד לתואר פסיכולוגיה, אני עובד כרגע על פרוייקט לאוניברסיטה בו אני חוקר שמינסטים אשר 'מתהוללים', כלומר משתמשים בסמים, אלכוהול ופעילים מינית בצורה מוגזמת לזאת המצויה בקרב שאר בני גילם. אם אתם מוצאים עצמכם במה שתיארתי אנא ציינו שם(פרטי יספיק), גיל, איזור מגורים וקצת על המופרעות האישית שלכם. רן

חחח, אוי אוי אוי..

מכירה אחת שתתאים בדיוק בשביל המחקר
במיוחד בקטע של הסמים והפעילות המינית המוגזמת.. ל'משנה.. אני מבינה את עצמי.. בכל אופן, בתור המלצה קטנה- אני מציעה לך ללכת להקרנה של "מופע האיימים של רוקי"- תמצא שם הרבה בני נוער כאלה..

Stillwater

New member
כן, מופע האימים של רוקי זה בהחלט

המקום האידיאלי למציאת בני נוער שכאלה. את רוקיסטית?

ממממ... שאלה די מורכבת..../images/Emo8.gif

כי אמנם- אני באה לשם מידי פעם עם אנשים, נהנית, שרה את השירים, משתגעת קצת, מתחרפנת.. אבל אני לא עושה את מה שרוב ה"רוקיסטים" עושים שם.. אני באה לשם עם לבוש מלא- בלי ביריות וכאלה.. ואני לא מתמזמזת שם עם חצי עולם/ מתנשקת עם אנשים שאני לא מכירה/ מגבירה את הפעילות בשירותים אם-את-מבינה-למה-אני-מתכוונת..
אף פעם לא אהבתי את זה.. חוצמזה, שבואי נגיד שאנשים שאני אוהבת השתנו שם מאוד, גם אם זה לערב אחד, ונעשו אשכרה "זונות רוקי"... עשה לי טראומה נוראית, לא הלכתי לשם כבר כמה חודשים בגלל זה.. (גם בלי קשר לזה שיש בעיות טכניות- לא נראה לי שהייתי הולכת בחודשים הקרובים..) והנה תמונה שדיי מסבירה ת'עניין

Stillwater

New member
מה???

אני לא ממש רוקיסטית, עוד לא הייתי אף פעם בהקרנה בקולנוע כוכב, אבל אני מכירה הרבה אנשים שהולכים ואנשים שרוקי זה פשוט החיים שלהם!

אה, אוקיי../images/Emo8.gif

אבל רוקי זה ממש, ממש לא כל החיים שלי, במיוחד לא אחרי מה שקרה בפעם האחרונה שהייתי שם :|

Nimst

New member
מה שנקרא -

חיים מרוקי לרוקי. גם אני מכירה כמה כאלה. מעניין מה הם עשו ביום שישי האחרון:)

חחח.. יותר נכון- גם ביום שישי הזה

וגם ביום שישי של לפני חודש.. כי גם אז לא היה.. "בעיות טכניות" או משו בסגנון..

*superstar*

New member
מכיר את הסרט "מופע האימים של רוקי"?

סרט מוזיקאלי. אז יש הקרנות אקטיביות- זאת אומרת אנשים שמתחפשים ושרים את השירים ויש מופע כזה.. זה חתיכת דבר. שמעתי שכיף שם.

למעלה