שלום!!!!!!!!

AdiGoldman

New member
שלום!!!!!!!!

שלום! אני עדי! אני מעריצה של סלין כבר 4 שנים, מאז שהיא היתה בישראל... לא יצא לי לכתוב בפורום אבל רציתי לשאול אם אתם יודעים איפה אני יכולה להשיג, או למישהו מכם יש את זה ויוכל לשלוח לי, את גירסת הסטודיו של No Pressure over cappucino אני לא יודעת אם הגירסה המלאה קיימת איפשהוא אבל אני יודעת שיש חלק ממנה בסוף הדי וי די של ה JLP tour ואני מעוניינת באמ פי 3..אפילו של החלק הקטן הזה... עוד שאלה שיש לי, השיר שאני הכי אוהבת, Princes Familiar, אני יודעת שהוא היה אמור להיות ב SFIJ ולא נכנס מכיוון שהדיסק גם ככה ארוך.. הוא במקרה איכשהוא דלף לאינטרנט ויש גירסת סטודיו שלו איפשהוא? תודה עדי

מלכוש

New member
חחחחחחחח

הצחקת אותי אלאניססס לא סלין...! ולא, לי אין את מה שאת מחפשת, אבל אם למישהו יש אני מאוד אשמח גם לדברים האלה! אה ו- כמעט שכחתי ברוכה הבאה!!
את מוזמנת לכתוב כאן כל הזמן

Lotzifer

New member
סלין?!?!?! $@#$&^*%

איך אפשר אפילו להתבלבל בינהן?!?!?!? איכס....... סתאאאאאאאם, ברוכה הבאה!!! ולגבי Princes Familiar אני שואלת אותה שאלה.......

Rוית

New member
הכל כבר נאמר,

כולל האיקונים ההמומים!
ובקשר לשאלתך-תפני אלי במסרים.

AdiGoldman

New member
חחח

זה קורה... וואלה אני אפילו לא שמה לב כשאני מתבלבת ביניהם.. וכן, אני גם מעריצה של סלין והתבלבתי (תעשו לי טובה, אם אתם לא אוהבים את סלין תשאירו את זה לעצמכם וגם אל תשפטו אותה על השיר של טיטאניק.. יש הרבה יותר טובים...) טוב.. תודה רבה על הקבלת פנים המקסימה הזאת חחחח ואני גם מקווה שאני יהנה פה :)

למעלה