שלום.

לור את זה עוד פעם?!?!?!

.O.K בפעם ה-3474838457623456 אם לא יותר.... זה סיפור ארוך.....

תודה ממי על התיקון!!!

אז כמו שרחלי תיקנה אותי אמרתי את זה כבר- 3474838457623824.... ושוב תודה רחלי!! עוד משו... אני עובדת על חתימה חדשה....

דש לקש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

תהני פה פוללללללללללללללללללללל ואם לא אמרו לך את זה עד עכשיו אז אני אגיד:
הפורום ממכר
אני בן 14 (רחלי לא פה שתגיד לי שאני בן 13.5
) ואני משבט הרא"ה ק"ש - מאיזה שבט את?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אמממ... אפשר לומר משהו?? אני ממש נגעלתי מהחתימה שלך!! אולי אחרים לא הבינו אותנ, אבל אני כן!!!
מה זה השפה הזאת??
ועוד בפורום דתי???!!!!????????! סתאאאאאם!!!!! צוחקים איתך!!!!!!!
אל תקחי ל
תהני פה ממש ממש ממש!!! ולפי הניק את מתאימה לנו
ד"א, בת כמה את, מאיפה ואיך קוראים לך?
אני רחלי, בת 14 וחצי, מחדרה... שבט לביא

שמעתי מאחותי שזה פורום נחמד

מותר לי להצטרף? קוראים לי ירדן ואני בעמיצור
מקווה שאני אהנה פה.. ראיתי שערכתם לאחותי קבלת פנים מרשימה....

maor13

New member
יאו!!! אני בשוק!!!

ואני עוד חשבתי ש*גרוזינית מעוכה* זה שם מושך!!! גרוזינית שעירה מאוד!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! תגידי, רוצה להיות חברה שלי?!?!?!?!?!?!? פחחחחחח...

לירדן../images/Emo70.gif כשאמרתי פורום נחמד..../images/Emo26.gif

לא התכוונתי שתצטרפי אליו
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם. עכשיו אני יכולה גם להגיד פה למישו להתחדש ושהפורום ממכר...
ירדן היא אחותי הפיצפונת, היא בשבט עמיצור האלה... והיא ממש פסדר....רוב הזמן. ואגב, מישי שהעירה לי על השם שלי, זה סיפור ארוךךךךךך עם חברה טובה מאוד שלי...
(טיול שורשים לגרוזיה...) ואגב, כן, אני גם מדריכה. את שבט לביא סניף בית צבי השולטים

בוודאי!!

אני ואחותי (tamarhp) ניר ושיראל (BaDoDa ו - hadow Dancer) אל-חי, תרצה ורחלי (לביא בטירוף שלנו/חזי הנקבה; קיפיק; הילדה הזו היא אני) עטרה ומוריה (עטרה ש; למה כל השמות תפוסים) מור וליעד (שוב שטלופצחי; r3fl3ct10n) וסליחה אם שכחתי מישהו... בעצם, זה בכלל לא נכון!! אנחנו משפחה יותר מורכבת
אבל כשתשתלבו ותבינו מה הולך פה... תבינו

למעלה