שלום..

Philosopher

New member
שלום..

לרבות המקרים אני לא נוטה להאמין לדרכי אפיון אישיות כסוג הגרפולוגיה שכן לדעתי דרוש יותר מכתב יד על מנת לעמוד על טיבו של אדם. בכל אופן, למרות ספקותיי הנובעות ממניעים כאלו או אחרים, ראיתי כאן כבר כמה פעמים בפורום אנשים שהביעו הסכמה עם מה שנכתב עליהם. אז הנה..זה סקרן אותי וגם אני הייתי רוצה לדעת מה אתם יכולים לשער על אופיי מתוך כתב יד.. היו לי בעיות עם גודל הטקסט אז אני מקווה שתצליחו להבין. תודה בכל אופן..

שלום שלום.

כדי לקבל התייחסות כלשהי הנך נדרש לסרוק טקסט גדול יותר, ולהוסיף בגוף המכתב את הסכמתך לבדיקה בפורום.

nili6

New member
הנה:

לפחות עשר שורות, על דף חלק, בכתיבה נוחה.

גימי1

New member
ניסיון ראשון

שלום לך... בראשית, אציין כי אני לא גרפולוג מקצועי וקחי את דבריי בזהירות הראויה. את אישה רגישה למרות שייש לך לעיתים רגעי נוקשות וחוסר גמישות, אני מהמר שזה בתחום העבודה. יש לך גישה טובה לילדים ורגישות רבה אליהם. את טיפוס ביקורתי ואוהבת לסייים נושאים שבטיפולך (לא משאירה נושאים פתוחים). יש בך משהו קצת ילדותי, או שזה בגלל ההתרגשות מעצם שליחת כתב היד.. ? את בחורה ישרה ואחראית ונראה לי שאת ממעיטה בערך עצמך . זה מה שאני רואה מתוך השלוש שורות בקושי ששלחת לנו.....לא מספיק לקבל תמונה טובה ומדוייקת (אבל זה מה ששלחת ועם זה נתמודד). אשמח לקבל ממך משוב למה שכתבתי שאוכל להסיק וללמוד ממקור ראשון.

למעלה