שלום

Efrat*

New member
שלום

זה פורום חדש? יו, וכבר כ"כ הרבה דפים
כן ירבו. אז תפוז אנשים קרא לי לפה ואני שואלת מה קורה פה בפורום? מה אפשר לעשות למען הקהילה [ובאיזו קהילה מדובר]? שאלה טיפשית, אני יודעת, אז סתם תספרו לי על עצמכם

DIEL

New member
אני מציעה לך לקרא את השירשורים

זה יתן לך הרבה אינפורמציה לגבי מה שהולך פה חוץ מזה את יכולה לקרא את דברי מנהלת הפורום הרעיון הכללי לעזור לקהילה לתרום ולקבל תרומות הפורום הזה עושה עבודת קודש

הי אפרת - תשובות

לפני הכל כדאי שתספרי לי (את יכולה בהחלט במסר) מאיזה אזור את בארץ, מה שאני מנסה לעשות באמצעות הפורום הזה ובכלל זה לעזור למי שצריך ולא חשוב באיזה שטח אמנם דרך הפורום רוב ההתנהלות הינה סביב תרומות בחומר ואולם אני מנסה ככל יכולתי גם לעזור מעבר לתת אוזן קשבת היכן שצריך וצריך! להיות נוכחת היכן שצריך ולעבוד עם ילדים שמסיבות אלו ואחרות אין מי שיעשה את זה איתם (סתם סיפור הצגה טיול ברגל או שעורי בית) יש משפחות חד הוריות שאין מי שיהיה עם הילדים בכדי לעיתים לשחרר את אם המשפחה קצת להנפש ואנחנו גם את זה מארגנים עבור מי שזקוקה אז היכן שאת רוצה להשתלב את מוזמנת יקירה, פנינה

Efrat*

New member
אז ככה:

קודם כל תודה
דבר שני, אני מאזור המרכז אבל אשמח לדעת לגבי אזור ירושלים מה אפשר ויש לעשות [והרי תמיד יש מה].. ועוד משהו, אני מנהלת, כאן בתפוז, פורום לנפגעי פעולות האיבה, אולי יש איזושהי אפשרות לשיתוף פעולה בני-פורומית? אשמח לשמוע דעתך
יישר כוח

Efrat*

New member
לפני שזה ישקע

למטה חשבתי לבדוק האם הצעתי מתאימה ואם כן, איך אפשר לקדם אותה ובכלל... הצעות

הי אפרת צר לי לגבי התשובה

שמגיעה באחור קל אבל רציתי לבדוק לפני שאני עונה לך אם את רוצה באזור ירושלים אז יש כמה אפשרויות אבל נוכל לשוחח על כך בטלפון, בעקרון אני מבקשת לדעת מה את רוצה לעשות עם איזו אוכלוסיה וכמה פעמים בחודש? לגבי פורום נפגעי פעולות איבה את כבר מוזמנת לשתף פעולה שכן כמו שאת רואה הערב הייתי אצל נפגע מהפיגוע האחרון בירושלים, וזו פעם ראשונה שאני נפגשת עם הטרור מן הסוג הזה פנים אל פנים וקשה בהחלט קשה. אז כל רעיון לשתוף פעולה אני מקבלת בברכה, אני מוכנה לעשות באזור ירושלים והסביבה ביקורים עזרה בכל מה שצריך הסעות וכל מה שאת צריכה. ברוכה הבאה פנינה

למעלה