שלום !

single 34

New member
שלום !

אני אסף ואני מעוניין במערכת יחסים. כמובן שלשם יצירת מערכת יחסים נדרשת בת זוג וזו הסיבה שאני פה. פשוט ולעניין ! (קצר וקולע ארוך וצולע). אני מפרסם הודעה זו במספר פורומים הקשורים לנושא ולכן אני מצרף קובץ המתאר בקצרה אותי ואת מה שאני מחפש. הקובץ מיועד לנשים בלבד באזור הגיל 34 פלוס או מינוס. גברים יכולים לקרוא אבל מיותר להגיב כי לא יתקבל מענה. ביי ביי

blonda3

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני בת 34 אבל בהפוך.... אז אני לא מתאימה לקריטוריונים שלך וגם לו רציתי לקרוא לא הייתי מצליחה כי אין לי את תכנת אופיס במחשב אז אני מציעה לך אם אתה רוצה שכולם יקראו או לשלוח גם כקובץ בתכנת תמלילן ..... או לכתוב פה הודעה ולהעתיק את מה שכתוב בקובץ. וכמובן ש...בהצלחה.

single 34

New member
היי בלונדה !

אין מצב שאת לא מתאימה אלא הקריטריונים לא מתאימים לך. וחוץ מזה זה לא פוסל את זה שאנחנו יכולים להיות ידידים טובים במידה ותרצי כמובן כי כל אחד זקוק למישהו ואנחנו הרי לא יוצאי דופן. והנה אני מעתיק לכאן את מה שכתבתי בקובץ המצורף וזה במיוחד בשבילך כי את שווה את זה כך אני מרגיש. ערב נעים ! אסף הנה : היי ! בהמשך להודעה הנה אני מציג את עצמי ואת מה שאני מחפש. אני בן 34 מעולם לא נישאתי ואני רווק כשר ואם בכשרות עסקינן אני אוכל רק כשר לא מקפיד על כלים בשריים וחלביים ואני מתכוון לאוכל שהוא כשר ( לא חזיר או משהו אחר). היו לי קשרים בעבר מהם גם לתקופות ארוכות אך כולם תמו ונותרתי אני אסף עם עצמי ועם חיי. אני אדם מאוד עצמאי. מגיל 21 אני ברשות עצמי ומאז מנהל את חיי ללא כל התערבות של איש. מבחינה חיצונית אני נראה טוב ובריא ביותר (לא כמו שור אלא יותר מהשור) וגם מרגיש טוב ביחס לעצמי. תחומי העניין שלי הם מחשבים ואינטרנט, בישול ואני אוהב לחשוב על דברים חדשים וליזום כל מיני פריטים או מוצרים (כאלו שכל אחד נזקק להם) בתקווה יום אחד לשווק אותם. נולדתי בראש"לצ העיר האהובה עלי בארץ. המנטאליות שלי היא של איש מרכז הארץ ובשבילי מרכז זה כל אזור גוש דן רבתי שכן אין הבדלים גדולים בין הערים השונות הגובלות זו בזו באזור הנ"ל. אני יודע להסתדר טוב עם ילדים אבל לא רוצה להביא ילדים משלי (בעבר היה לי קשר עם גרושה עם ילדים וזה בהחלט קשר שבא בחשבון מבחינתי) בגלל השקפת עולם, אבל אין הדבר אומר שאי אפשר ליהנות מזוגיות מלאה וטובה. אני יוצר הפרדה מוחלטת בין הבאת ילדים לבין זוגיות ומבחין כאן בשני דברים שונים לחלוטין. מה שאני מחפש זו בת זוג שמצבה המשפחתי יכול להיות כל מצב מלבד נשואה. טווח הגילים הוא באזור הגיל שלי (34) טיפה למעלה טיפה למטה וזה בסדר מבחינתי. כפי שכבר הבהרתי אני לא מחפש בת זוג לנישואים אלא לחברות תחילה. בהמשך אפשר לדבר על מגורים משותפים וזה תלוי, לדעתי באיכות הזוגיות שתתפתח וזה כמובן תלוי בשני הצדדים. אני לא רודף שמלות מעולם לא הייתי וגם לא מתכוון להיות. אני איש של אישה אחת לקשר טוב וחם. אין לי בעיה עם נשים גרושות וגם כאלה עם ילדים או אם חד הורית אני תולה את טיב היחסים בפתיחות שאפשר להגיע אליה ואת זה אפשר להרגיש כבר מההתחלה ולכן צריך לתת סיכוי על מנת להתרשם ומשם לתת לבטן לדבר (אינטואיציה - שהיא חזקה אצל רובנו). אני פנוי ומעוניין בהצעה רצינית לבנות מערכת יחסים טובה. אפשר להשאיר לי מסר בתיבת המסרים של תפוז ואני אחזור. ביי ביי אסף

*יערית

New member
גם ארני הבנתי אותך...

קשר של זיונים! וואלה כמה כתבת סביב במקום לכתוב ישר ולעינין, אני אומרת לך... "לך ת'חפש"!

../images/Emo6.gif עזים?

ואני חשבתי שאתה טלה

single 34

New member
גרשון !

אני חוכך וחוכך בראשי וחושב לעצמי האם גרשון באמת רוצה תשובה על משהו מפורש שנאמר או שמא גרשון בקטע הומוריסטי לחלוטין בשעת שובבות והתרוממות הנפש בוחר לחייך עם הפורום. תיזהר גרשון אני יכול לכתוב ולכתוב ולכתוב ללא לאות השאלה היא אם אתה יכול לקרוא ולקרוא ולקרוא ללא לאות... אסף

אסף

פשוט ולעניין זה יופי אבל כאן זה פורום לא מדור הכרויות לשם כך פשוט יותר אם תפתח כרטיס בקופידון למשל... אגב קישורים לכל מיני אתרי הכרויות תוכל למצוא כאן בקישורי הפורום. בהצלחה

single 34

New member
היי ניצת !

אני לא מכיר אותך מספיק ונזהר מאוד בדברי על מנת לא לפלוט משהו פוגע אבל כמנהלת פורום 'פרק שני' הכיצד אינך רואה את הקשר בין הודעתי לבין נשים שמבקשות לפתוח בפרק ב' ומדוע או מאיזו סיבה את מפנה אותי לפורום היכרות ומשאת עושה כך את פוסלת או אותי או את נשות הפורום ושוב אני מבקש שדברי יובנו בפרופורציות המתאימות אין בכוונתם לפגוע. ערב נעים ! אסף

אתה רואה ....

אם לא הייתה אומר שאתה לא מגיב לגברים הייתי מכיר לך את האקסית שלי אבל בגלל " שפגעתה " בגברים הפסדתה......

single 34

New member
גרשון !

אני לא בלשן בשפה העברית באמת שלא אני ממוצע אוקיי אולי ממוצע פלוס מה גם שלשון זה המקצוע שהכי אהבתי והשקעתי בו יותר מהשאר ולמה אני מספר לך את כל זה הסכת ושמע : המילה אם היא מילת קישור של תנאי כמו במשפט הבא 'אם תתנהג יפה אתן לך פרס'. תשים לב ששני הפעלים חייבים להופיע בזמן עתיד מכיוון שמדובר בהתניה, כלומר החלק הראשון חייב להתממש כתנאי להתממשות החלק השני ובוודאי שאין מצב של התנייה לעבר ואת זה כבר אתה מבין כך אני משער. אז בבקשה ממך אני מבקש שתתקן את המשפט שלך מפני שהוא לא קריא ולא מובן על ידי. אני אחזור לכאן בעוד דקה או שתים. תודה ! אסף

נזהר ? ממני ? ../images/Emo12.gif

נו טוב. זה לגיטימי ונפלא לרצות ולחפש קשר יחד עם זה תאר לעצמך שהפורום יהפוך ללוח מודעות בו כל אחד יכתוב הודעה כשלך... לשם כך יש את אתרי ההכרויות! חלילה לך לחשוב כי אני פוסלת אותך או מישהו אחר (ואת זה אתה יכול לומר רק בגלל שאינך מכיר...) אתה מוזמן בשמחה להתערות בפורום ואולי גם תכיר את אשת חייך כאן (והאמן לי כי אהיה "אמא" מאושרת וגאה) אך זה יקרה לעניות דעתי לא מתוך הודעה שכזו (וזו דעתי). ערב נפלא לך אסף.

למעלה