שלום

שלום

אני התחלתי לאסוף בולים לפני חודש בערך ויש לי בולים מכל מיני ארצות וכאלה ורציתי לדעת אם אפשר להחליף עם אנשים פה בולים ולקבל המלצות על התוכנית של רשות הדואר שמקבלים בולים חדשים וכאלה נ"ב חצי מהאוסף הוא ירושה אז זה די שווה

nissim60

New member
ברוכה הבאה אפרת...

אם תעקבי אחר ההודעות בפורום תיווכחי לדעת שהרבה פריטים מחליפים ידיים אצלנו.ולא רק בולים. בשבת הקרובה אנו עורכים מפגש פורום,אם תגיעי לא תתאכזבי.

tootbanana

New member
ברוכה הבאה!

בוודאי שיש פה אספנים שישמחו להחליף איתך בולים! בינתיים: ספרי קצת על הבולים באוסף, ואם אפשר גם להעלות תמונות!

JAMES DEAN

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז כמו ששמת לב יש לנו קבוצה לא קטנה של אספני בולים. אם את רוצה להתחלף או להתיעץ עם האנשים שפה (ויש לנו מקצוענים) את יכולה להיכנס לפה.

תמיר1991

New member
היי אפרת!

שמי תמיר ואני אספן בולי ישראל וחלל בן 13 מת"א. ראשית, אני שמח כל פעם שמצטרף בולאי לפורום, ועל אחת כמה וכמה בולאית. שנית, אני ממליץ בחום על המנוי לרשות הדואר, ולי יש מנוי מקיף במיוחד. שלישית, אם יש לך בולי חלל אני הייתי מאוד שמח להחליף, יש לי מבחר גדול מכל העולם. מישראל אין יותר מדי שיכולים לעזור לי, חסרים לי 200-300 בולי ישראל מכל השנים, מתוך 1,700-1,800 שיצאו. בהצלחה בהמשך האיסוף ומקווה שתתערי בפורום, תמיר.

תמיר1991

New member
ועכשיו אני רואה שאת גם בת 13.

טוב לדעת שחוץ ממיתר יש אספניות בולים בגיל שלי. את בכיתה ז' או בח'? אם יש לך מסנג'ר תוכלי לצרף אותי: [email protected]. תמיר.

python 4

New member
ברוכה הבאה, אפרת.

גם אני ישמח להחליף איתך. בקשר לרשות הדואר (אני מניח שאת מתכוונת שרות הבולאי), אני עצמי לא מנוי. אם מה שמעניין אותך זה רק הבולים עצמם, אז אין טעם להיות מנוי כי את יכולה להוריד אותם ממעטפות שנשלחות אליך או מקסימום לקנות את האלבום השנתי בסוף כל שנה. האלבום השנתי כולל את כל הבולים, במצב מעולה עם שובל (לא חתומים, כמובן). המנוי לשרות הבולאי הוא טוב רק אם את אוספת דברים שמעבר - מעטפות היום הראשון, גליונות וכו'. בכל מקרה כדי לך להירשם לרשימת הדיוור של השירות הבולאי, הם שולחים לך כל כמה חודשים מכתבים בנוגע לבולים חדשים שיוצאים.

למעלה