שלום..

Prince Yoni

New member
שלום..

לכל חובבי הג'יפים ורכבי השטח השונים.. אתם מכירים אתרי מחירונים של טרקטורונים? אשמח אם תתנו לי קישורים! שבת שלום לכולם! יוני

Prince Yoni

New member
האם..

אתם יודעים אולי, כמה זמן צריך ללמוד כדי לקבל רשיון לטרקטורון? ואם יש כבר רשיון לרכב אז זה מוריד מזמן הלימוד? תודה לכולם מראש!

במבי15

New member
גם אני מחפס...

לפי מה שהבנתי 1500-2000 ככה... התאוריה שונה מהתאוריה של אוטו...

PHTLS

New member
אם יש לך רשיון לרכב אז יש לך

רשיון לטרקטורון (בהנחה שהרכב שיש לך רשיון עליו זה לא טרקטור, אם כן אז הרשיון שלו יהיה תקף לטרקטורון רק בגיל 17.5)

אם יש לך רישיון לרכב פרטי זה מתאים

גם לטרקטורון ואין צורך ברישיון נוסף

במבי בגיל 16 תוכל להוציא רישיון

נהיגה על טרקטורון אינני יודע כמה שיעורים מינימום צריך כדי לגשת לטסט אני יכול לברר אם תרצה. בכל מקרה צריך לעבור את המבחן העייוני האם התחלת ללמוד זה לא קל יש הרבה חומר שצריך ללמוד בעלפה אז תתחיל יש לך רק עוד שבועיים ליום ההולדת 16.

PHTLS

New member
מורי אתה טועה...

גיל 16 זה טרקטור, יהיה תקף לטרקטורון רק מ 17.5

PHTLS

New member
תאמין לי, אני בן 17 ושקוע בעסק עמוק

אוטו תופס על טרקטורון (לא תופס על טרקטורון שמוגדר טרקטור) טרקטור תופס על טרקטור מגיל הוצאת הרשיון (ברור..) ומתחיל לתפוס על טרקטורון מ-17.5

PHTLS צדקת חלקית רישיון לטרקטור

תופס ומתאים לטרקטורון רק מגיל 18 אבל רישיון לרכב פרטי אשר מקבלים בגיל 17 מתאים גם לטרקטורון ניתן לראות זאת באתר משרד התחבורה משרד הרישוי תגיד לבמבי שהוא צריך לחכות עוד שנה

PHTLS

New member
מורי.. אני צודק לגמרי.. לא חלקית..

אני לא כותב הרבה, אבל כשאני כותב אתה יכול להיות בטוח שזה נכון ב-100%.. רשיון של רכב תופס לטרקטורון מגיל הוצאתו (17), רשיון של טרקטור אפשר להוציא מגיל 16, אבל הוא מתחיל להיות תקף לטרקטורון רק מגיל 17.5 (לא 18). אני לא מוצא סימוכין כרגע, אבל אני כרגע בן 17 וירדתי הרבה לעומק הנושא..

PHTLS

New member
שכחתי שיש את גוגל.. הנה מה שחיפוש

קצר העלה..

למעלה