שלום :)

אניצן

New member
שלום :)

שלום לכל חברי הפורום... יש לי בעיה ואני לא יודעת אם זה המקום לשתף ולהתייעץ, אך מכיוון שלפי דעתי היא קשורה בעבירה מסויימת, ולא מצאתי פורום שוטרים- אכתוב אותה כאן, אולי תפנו אותי לגורם אחר, או שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. אני לומדת בכיתה י"ב, ויש לנו אתר לבית הספר. באתר יש פורום של שכבת י"ב, ובפורום נכתבה הודעה על מספר בנים מהשכבה, המטילים את אימתם על כולם. אני לא כתבתי את ההודעה, אבל חושבים שזאת אני, וכרגע יש איום בלינץ'- עליי, בתור מי שחושבים שהיא כתבה את ההודעה. אני יודעת מי אמר את זה (כמעט בטוחה), והשאלה היא האם אני יכולה להגיש תלונה על איום, או פגיעה? ואם אני בכלל יכולה לערב את המשטרה, ואם כדאי לי. תודה רבה! אשמח לקבל תשובה מהירה כי העניין מטריד אותי. שלכם, ניצן.

Lt ResheF 55

New member
כן ולא...

בטח שאת יכולה לפנות למשטרה ובמדינה עם דרך פעולה נכונה את חייבת לפנות למשטרה... אבל את בישראל, צר לי... אני לא מאמין שלמשטרה יהיה פנאי להתעסק במקרה שלך... יש הרבה ילדים שסתם אומרים מילים ואני גם מקווה שאלה שמאיימים עלייך בלינץ' לא רציניים וסתם מברברים... יש מצב שהמשטרה תעשה טלפונים לבתים אבל זה רק אם הם ממש ממש לא עסוקים... הצעה שלי... תפסי לך כמה ידידים ביריונים, קני תרסיס פלפל... תגני על עצמך

לגבי איומים

את יכולה להתלונן. רק שאת צריכה מספר דברים האם האיום נמסר לך ישירות או דרך צד שלישי? אם תוכלי להקליט את המאיימים בטייפ קטן זה יעזור לך להוכיח את טענתך. רצוי קודם לפנות למנהל ביה"ס או לשוטר הקהילתי במקום בו את גרה. בכל מקרה אסור אבל אסור לשתוק ולפחד מכל מני בריונים שמאיימים. היום המשטרה מתייחסת בכובד ראש בעבריינות נוער ונלחמת בתופעה הבזויה הזאת.

hafifdalil

New member
ניצן

את ח-י-י-ב-ת להתלונן. כאן לא המקום לשאול שאלות כאלו, מדובר כאן בילדים כמוך (את יכולה להבין מהתגובות האינפנטיליות) איום הוא עבירה פלילית לכל דבר, עלייך לגשת לתחנת המשטרה שקרובה אלייך ולהגיש שם תלונה. החוקר/ת ישאל או תשאל לגבי חשודים פוטנציאליים והם כבר יאמרו לך מה לעשות וכיצד להתנהג. בהצלחה.

קודם תגידי להורים וביחד תלכו למשטרה

וגם למנהל של הבית ספר מה זה כל השטויות האלה של איומים ולינצים ?? נהיה פה טרור בבית ספר

Round 1

New member
תתלוננתי

צריך להתלונן למשטרה, סה"כ גם אם הם יטרידו אותך ואת תערבי את המשטרה הם אלו שיצאו עם הבעיות ויסתבכו.

היי

לדעתי תדברי עם ההורים אין כמו ההורים הם יש להם את חוכמת החיים הם יכולים לעזור לך ולתת לך את העיצה הכי טוב שיכולה להיות. דבר שלי אם אותם ילדים איימו עליך שיעשו לך לינץ- באמת הייתי פונה למשרד החקירות שיעזרו לך שם וכמו שציינו תקני לך תרסיס של גז מדמיע שאם יתקפו אותך יהיה לך הגנה. מקוו שעזרתי יום נעים רועי

למעלה