שלום...

שלום...

שלום, יכול להיות שהשאלה שלי מאוד מאוד מוזרה אבל בכל מקרה אני אשאל.... אז ככה, אני בן 13 ומשהו ותמיד התעניינתי בפרסום שיווק וכו' והשאלה שלי אם יש קורסים איפשהו בארץ לנוער העוסק בנושאים האלה? כי בסופו של דבר אני תמיד רציתי להיות קופירייטר מצטער אם זה לא קשור לפה! הייתי חייב להוציא את זה... תודה!

אין לגיל הזה קורסים.

אולי בנוער שוחר מדע אבל גם זה אני בספק, בכל מקרה שתיהיה בן 18 תוכל ללמוד אצל תרצה או בכל מקום אחר אני לא ביררתי על עבודי - אבל אולי שם מקבלים מתחת לגיל אבל לא נראה לי

K_man

New member
גם לי נראה שאין קורסים לגיל הזה

נראה לי שהדרך הטובה ביותר להרחיב את ידיעותיך בתחומים הוא ספרים, וכמובן חיפוש מידע באינטרנט. בהצלחה K_man

yos3221

New member
דווקא יש

א. אני יודע שברמה העירונית - יש מתנסים שמספקים קורסים כאלו אבל זה משתנה מעיר לעיר. ב. חוגי העשרה

אה ניזכרתי איזה טיפש אני

הנחתי בזמנו קבוצה של יזמים צעירים" זה עוסק בפיתוח עסקי ושיווק וגם פרסום שווה ביותר ונראה לי שתוך כמה שנים מעטות אתה יכול להשתלב שם מצ"ב קישור

חן טי

New member
אין פרסום ללא שיווק

אחת הטעויות של תלמידים רבים היא התפיסה שניתן להבין מה רוצה המפרסם ללא להבין את מתחריו, המותג המפורסם, קהל היעד, האסטרטגיה ועוד. לכן לשאלתך אמליץ לך לקרוא ספרים של מבוא לשיווק המיועדים לכל המתעניין כדי שתוכל להבין כיצד החלק של הפרסום משתלב בתוך הקונספט הכולל של השיווק. אך אם כל רצונך הוא לפתח את הדמיון, היצירה והכתיבה ישנם קורסים ספציפים למטרות אלו בעכבר העיר ואני משער שתוכל למצוא גם בוואלה.

../images/Emo51.gif רבה לכולם!!!!

אני מניח שעד אז אני פשוט אמשיך להתעניין ולקרוא פה מדי פעם :)

למעלה