שלום

FiFi 59

New member
שלום

מישהו פרץ לי למחשב האמת שלא איכפת לי שפרצו מפריע לי זה שהפורץ מתעסק לי בעכבר ומפריע לי לשחק שולה מוקשים! אני הייתי קרובה משו כמו שישה מוקשים לסיים את זה ובגלל הזונה הזה נפסלתי כי הוא הזיז לי ת'עכבר! עכשיו מי שיודע דבר המצאו על פורץ זה בבקשה שיעביר לי מידע כדי שאני אוכל להפסיק את השטות הזו! מצידי שייכנס למחשב שיפרוץ במילא אין מה לחפש פה! אבל שלא יתעסק לי עם העכבר באמצע שולה מוקשים!!!!!! פרטים תמונות וידע כללי על מקום הימצאו נא להעביר לי בתודה ההנהלה

FiFi 59

New member
כה טוב תודה שעניתם

וד"א הביאו לי רשימת חשודים (הציעו לי אני לא אמרתי כלום..) גוטי טל ניר ארן בן שלום יש עוד הצעות?

FiFi 59

New member
שוב מגיבה לעצמי

פליצ אומרת שזה האנשים מאינטרנט מהקאזה הגיוני טוב אני עוזבת ת'פרשיה רק שלא יעזו להציק לי בשולה מוקשים!

אני?

יש איזה וירוס של סוס טרויאני שמסתובב בקאזה תקווי שזה לא זה. ארן יעזור לך להתקין את ה-TG שלך מחדש כדי שיתאים להגדרות של הלוח בקרה ואז הסינוקס יעבוד מחדש והכל יהיה בסדר.

FiFi 59

New member
למה ישר לקלל כשאר פשוט להיות

רעים? P: לא הלך טוב לא איכפת לי.. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה שתלטות על המחשב של אופליץ

Tapuhi

New member
זה הולך ככה-

למה מכות כשאפשר באלימות?! (מומלץ מאוד להוסיף את הסימן שאלה.. זה נותן לזה אפקט מאוד מיוחד שכזה..)

FiFi 59

New member
חחחחחחחחחחחחח

יש גם את המשפט שכתוב בחתימה שלי

R a a B

New member
להלן הסבר

Tools>Internet Options>Generals>Clear History חפי... יש אתרים שאתה לא רוצה שנדע שאתה נכנס אליהם שובב? אהה אתמול שי התחבר למחשב של אבא של ניר ואז הוא רשם Adress Bar של האקספלורר www.sex4 ונפתח חלון עם כל הדפים שהוא נכנס אליהם זה היה מצחיק

chaosoda

New member
גם אם אתה מוחק מהאיסטורי!...

יש מקום במחשב שכל האתרים שהיית בהם כתובים שם איך אני יודע!? בא אלינו תכנאי מחשבים ואראה לאמא שלי את כל הפורנו!!!!!

למעלה