שלום

A k a s h a

New member
שלום

שכחתי להגיד שלום לכולם ושסתם ככה פתאום גיליתי שיש פורום של משהו שאני חושבת שאני היסטרית לגביו למרות יחסית גילי המופלג (22). שמתי לב שיש פה המון הערות לגבי סדר קריאה. אף אחד לא נכנס לאתר הרישמי? www.dragonlance.com ??? דווקא לפני כמה ימים כשסידרתי את ספרי הרבים בפעם המיודע כמה בדקתי לי עפ"י שנים ב dragonlance איך לסדר את הספרים אז גם זאת דרך ללכת לפי הכרונולוגיה של השנים בעולם שלהם, למרות שזה נוטה לבלבל כמו במקרה של האגדות, שבעצם הספר הראשון והשלישי נכתבו נגיד באותה תקופה אולי פלוס מינוס שנה חצי שנה בעוד השלישי מופיע שנכתב ב- 1PC. היתה לי מחשבה מופרעת לחלוטין לבלגן את כל הסדרות ולסדר את הכל הכל עפ"י השנים שלהם אבל נראה לי שאני סתם לא אמצא את הידים והרגליים הא...

A k a s h a

New member
../images/Emo6.gifתודה

כמו שציינתי קודם מופרעת אני בהחלט. אני קוראת את הנושא במדובר פה הייתי אומרת מכיתה ט' נראה לי אז זה יוצא בערך 7 שנים אולי זה יותר או פחות עם הגיל נהייתי מעט סנילית. אני אוספת כרונית של הסידרה אבל עם גבולות. אני לא מוכנה לסטות יותר מידי לצדדים עם השטויות שלהם למרות שקראתי כמה באמת צדדיים אבל לא טרחתי לקנות אותם. אני גם לא קוראת מעבר לספר הרביעי ברשומות. מספיק לי החבר'ה המוכרים.... וזהו, אני סטודנטית לרכיבה טיפולית שזה תרפיה על סוסים, בנתיים אחלה, למרות שרק התחלתי השנה וזה שנתיים וחצי. בן המחלות הרבות בהם אני חולה - ערפדים!!! וזה אומר כל סדרת הערפדים של אן רייס שכמובן שדאגתי שתהיה לי בשלמותה. רוק כבד כמו כל קוראי הז'נר והרבה הרבה סוסים.

python 4

New member
וולקאם...

גם אני פעם סידרתי את הספרים שלי כרונולוגית. חזרתי לסידור לפי סדרות. זה נראה הרבה יותר על המדף...

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

למעלה