שלום.

StainedCow

New member
שלום.

היי לכולם. רציתי להעלות נושא שאני לא יודעת מה איתכם, אבל לי הוא מפריע. הפורום התחיל להיות טיפה יותר פעיל, שזה מצוין! אבל.. איפה המנהלים? יש לכם פורום! אמנם זה לא דבר שצריך להשתלט לכם על החיים, אבל, הלו! תסתכלו על העמוד הזה.. יש פה הודעה של צחי\יעל? אפילו אחת לא! אם אתם לא יכולים לעשות את העבודה הזאת, תעבירו אותה למישהו אחר. תסתכלו כמה הודעות מיותרות שאפשר למחוק, כמה אפשר לשרשר לשירשור גדול, ועוד ועוד. אני לא באתי לפגוע במנהלים, אבל יש פה חברי פורום שמשקיעים יותר ממכם! אני מקווה שהמנהלים יתחילו לשים לב, כי לי זה מפריע.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת הפורום מתחיל להיות פעיל
כל הכבוד
ובקשר למנהלים....... אני גם חושבת כמוך כבר היה פה ויכוח ע-נ-ק-י על זה....... חחחח

StainedCow

New member
מק../images/Emo78.gif

זה חשוב שתגידו את דעתכם. ולשרון-נכון, כל פעם מחדש יש פה ויכוח על זה, אני מקווה שבפעם הזאת הויכוח יסגר, כי לי נמאס. או שאתם מנהלים (וכן, מה לעשות, זה דורש זמן ומאמץ), או שלא.

StainedCow

New member
קפוץ..!!!

בווווווווווווווווווווווווווינג. קפיץ-קפוץ קפיץ-קפוץ קפיץ-קפוץ קפיץ-קפוץ קפיץ-קפוץ קפיץ-קפוץ.

mor kutcher

New member
את צודקת.

אפחד לא חייב אותם להיות מנהלים, הם רצו את זה מרצונם, אז כדאי שהם יתחילו להקדיש לפורום קצת זמן...

StainedCow

New member
מקפיצה.

זה חשוב שתגיבו, למרות שנראה לי שהמנהלים אפילו לא ידעו על השירשור הזה מרוב שהם לא פה.

StainedCow

New member
קפוץ כבר יא'....

בוווווווווווווווווווויייייייייייייינננננננננגגגגגגגגגגגגגגגגג. [URL='target=_blank']בוינג[/URL].

למעלה