שלום! היי אני חדשה! very dark girl שכנעה אותי להצטרף... נעים מאוד להכיר! מקווה להשתלב...
G go girl1 New member 20/1/04 #1 שלום! היי אני חדשה! very dark girl שכנעה אותי להצטרף... נעים מאוד להכיר! מקווה להשתלב...
נ נתן 15 New member 20/1/04 #2 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo8.gif מקווה שתשתלווי בפורום, תהיי פעילה, וכמובן שיהיה לך כיף בפורום!
G go girl1 New member 20/1/04 #3 תודה רבה! וכותבים תשתלבי לא תשתלווי... ול- very dark girl אני מחכה (את יודעת למה....)
V very dark girl New member 20/1/04 #6 שלום ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני שמחה שלבסוף הגעת... נצל"ש-יש וירוס חדש שמועבר באי מיייל! בנושא כתוב hi ובתוכן test יש קובץ מצורף! זהירות.. לgo girl1- זהירות הפורום ממכר! ושוב.. ברוכה הבאה...
שלום ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני שמחה שלבסוף הגעת... נצל"ש-יש וירוס חדש שמועבר באי מיייל! בנושא כתוב hi ובתוכן test יש קובץ מצורף! זהירות.. לgo girl1- זהירות הפורום ממכר! ושוב.. ברוכה הבאה...
P Padme Amidala New member 21/1/04 #8 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif את מוזמנת לספר לנו איזה סרט הכי אהבת בסאגה וכו'...
G go girl1 New member 22/1/04 #9 תודה רבה לכולם! אני ממש ממהרת עכשיו אז אני אגיד אח"כ איזה סרט הכי...
V VAMPhantom New member 28/1/04 #10 חזרתי לזמן קצר שוב../images/Emo124.gifלהזכיר... גו-גירל, הבטחת דבר-מה אגב: ברוכה הבאה לפורום מלחמת-הכוכבים!
חזרתי לזמן קצר שוב../images/Emo124.gifלהזכיר... גו-גירל, הבטחת דבר-מה אגב: ברוכה הבאה לפורום מלחמת-הכוכבים!
G go girl1 New member 28/1/04 #11 או זה היה מזמן... מוזר לראות את הכינוי שלי בעברית... ואני הכי אוהבת את: הראשון כמובן (אימת הפנטום...) !
או זה היה מזמן... מוזר לראות את הכינוי שלי בעברית... ואני הכי אוהבת את: הראשון כמובן (אימת הפנטום...) !
V VAMPhantom New member 30/1/04 #12 אני כעקרון...../images/Emo6.gif אוהב את כל הטרילוגיה הישנה והטובה...