שלום

ר ו ת ל ה

New member
שלום

שלום שמי רעות ואני חדשה פה. אאאהההה..... רק רציתי להגיד שלום ומה נשמע?

שלוווווווווווווווום

ברוכים הבאים, תעשי פה חיים!!!!!!!
אהה.. יצא לי חרוז.. ובא לי תפוז.. טוב די מספיק... זה כבר לא מצחיק..

ר ו ת ל ה

New member
כל מיני

תודה ואני בטוחה שאני אהנה פה... ברור שאתם באים להופעה... וגם אני וחברה שלי נהייה שם .... כולכם באים ביחד או בכבוצות??

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תעשי חיים. ובקשר להופעה, נראה לי שבאים בקבוצות, כי כולם פה מאיזורים שונים בארץ... גם אני באה! איזה כיף!

blue pill

New member
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif

ואני דווקא לא בא....
אין לי כסף, אין לי הסעה, אין לי כלום....

S h A b i T

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

חסרת תקציב לחלוטין
אולי אני אצליח לגייס איכשהו כסף עד אז
וברוכה הבאה

tamar010

New member
ברוכה הבאה!

מה קורה רעות? בת כמה את? מאיפה? תני קצת פרטים... והכי חשוב....תהני! פעם היה פה פק"ל הצטרפות לא? (נועה?)

מה?! ישנתי...סליחה...

אמממ הפק"ל...? חחח הוא היה קיים עד שאחת התעצבנה והיה פה לחץ .....אבל נחזור אליו. (יה! יש לי עוד תפקיד..) אז...מה שמך? מאיפה את? מהו גילך? מה הוא האלבום האהוב עלייך? מה הוא השיר האהוב עלייך? יה איזה משעמם! אבל תעני! ו...אני נועה! הראשונה! הזהרה: הגעת למקום מטורף, למרות שעכשיו הוא קצת שקט....כמו כל חולי הנפש- יש רגעי שקט ויש רגעי טירוף... *יש לי עוד תפקיד! להטריד אנשים* 'צטערת!! יאללה ביי.

tamar010

New member
חחחח...וואלה!

עכשיו נזכרתי למה הפק"ל נעלם...אני זוכרת את זה....היה מצחיק! ברוך שובך פק"לה נחמדת!

סליחההה מה קרה לשאלה על החיה??

אופירררררר תראה לוקחים לנו את המשחק הכי חביב ... אני אומרת יוחזר המשחק לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ר ו ת ל ה

New member
תודה על כבלת הפנים החמה

טוב אז תודה על כבלת הפנים החמה (אתם ממש חמודים...) קוראים לי רעות אני מהרצליה בת 14 האלבוס האהוב עליי הוא יותר טוב כלום מכמעט השיר האהוב עליי הוא יום שמש יפה תעני לי גם את על השאלות טוב?

Principesa Reut

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מיי וורסט נייטמר
אני שונאת שיש עוד אנשים עם השם שלי
בכל אופן, היי רעות
ברוכה הבאה
ו... אולי אפשר לעשות איזה הסכם... משו...
אולי נקרא לך... המממ.. רותי במקום רעות
או מה שאת בוחרת... פליז

היי רעות(החדשה)

ברוכה הבאה.. עקב אילוצים טכניים שמך מועתק לרעות 2,כמיטב המסורת..(נועה 'השנייה' ו-'השלישית') תהני פה..

רותלה שליייייייייי

רותלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שלייייייי מה קורהההההההההההה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך????????? טוב האמת שאני די בחירפון עכשיו אניי עושה קולות מוזרים אבל לא נוראץ.... הקיצקצ רציתי להגיד לך שנתקעתי עם השם שלך!!!! זה לא נותן לי לשנות אותו..חיחיחיחי מצחיק לי לכתוב לך בייייייי ענבר

ריבוי האותיות עושה סחרחורת.

משום מה חשבתי לעצמי שאתם בטוח קורות... ברוכה הבאה. ו.....מה הבעיה להחליף כינוי? תעשי הכל מחדש פשוט.

סליחה...

אני מצט6ערת על הסחרחורת ...... זה לא היה בכוונה ואני ניסיתי לעשות הכל מחדש וזה נתן לי לעשות הכל מחדש חוץ מזה..... אבל לא נורא... אז שוב סליחה ואת באה להופעה??

למעלה