שלום

שלום

שלום, בלי להישמע מזלזל או מתנשא, מהרושם הכללי והלא מעמיק, נראה לי שהרוב פה בפורום הזה חובבנים או אפילו פחות מזה, בכל מקרה, אני אציג את שאלתי פה, אולי בכל זאת יקרה "נס".... אני סטודנט שנה שלישית עכשיו,פסנתרן, ומעונין להוסיף ברסיטל שלי 2 קטעים - אחד של ביל אוונס - We Will Meet Again" (for Harry) מתוך האלבום שלו you must believe in spring (שאת הקטע הזה אני מנגן דרך אגב) - הקטע הזה, we will meet again הוא טריו, לפסנתר, קונטרבס ותופים, ואני מחפש את התווים לפסנתר (לגירסה של הטריו). בנוסף, אני מאוד רוצה לנגן את The Tokyo Blues של הוראס סילבר הענק, ורוצה לדעת איך ואם אפשר בכלל להשיג תווים של הקטע הזה. דבר נוסף - אני מנגן את emily של ביל אוונס, לגירסא של פסנתר, בס ותופים, אבל לא שמעתי אף פעם את הביצוע של ביל אוונס בהרכב הזה (אלא רק בסקסופון) - אם למישהו יש פה הקלטה או יכול אפילו להגיד לי איפה אני יכול לקנות, אני אודה לו מאוד. זהו, תודה מראש, ומנהל הפורום - אני מצפה שתעזור לי גם אתה. להתראות, סטודנט למוסיקה

Sir_Oscar

New member
אומנם אני לא המשיח, אבל...

ככה, תווים באופן כללי אפשר לחפש במרום שבת"א (קניון דימול-ליד הבורסה) וגם אולי ב"שכטר" (צייטלין-ליד כיכר רבין) חוץ מזה אפשר לבדוק ב- amazon ... הבדיקה המהירה שערכתי העלתה את amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0634051814/qid=1074036578/sr=1-5/ref=sr_1_5/104-8314517-3166351?v=glance&s=books target=_blank>זה. ויש עוד כרכים לסדרה הזו. את emily את יכול למצוא ב Letter to Evan שהוציא אוונס עם חבריו לשלישיה ב1980. לבסוף, איני בא להטיף לך מוסר, ובכל זאת קצת צרמה לי כניסתך לפורום, השיטה בה אתה מבקש עזרה ע"י "אתם מפגרים-תעזרו לי" נראת לי מיותרת וכך גם ההקדמה בהודעתך - הקדש לכך מחשבה אולי תגלה שיש משהו בדברי. עד כאן. ט.ל.ח

תודה

ולגבי ההערה האחרונה שלך, אני מקבל את זה, בדיעבד זה קצת צרם לי גם. תודה על הקישורים שלך.

seafox

New member
היי כפר סבאי

הרוב פה באמת חובבנים ויש כאלה שגם לא מנגנים ולא שרים אלא רק שומעים. הפורום מורכב מכל מיני סוגים.אני גם כן חובבן.זה לא אומר כלום על הקהילה אני מבטיח לך את זה. בקשר לתווים כמו שאמרו לך על אמזון יש גם רילבוקים בטאגליינס שאתה יכול להוריד ולחפש שם. כמו כן יש גם פייקבוק באותו מקום. תהנה ובהצלחה.

seafox

New member
אגב,

את "מנהל הפורום-אני מצפה שתעזור לי גם אתה" קראתי רק אחרי ששלחתי את ההודעה הראשונה. ומשהו שאני רוצה להבהיר.אני לא אעזור במשהו שאני לא יכול. כמו כן,גם אם הייתי יכול לעזור ולחפש את התווים ברילבוק אצלי בבית במחשב אני לא יכול כי אני לא בבית...אני קצת רחוק ממנו.

היי

אני גם רוצה להבהיר משהו - לא ניסיתי לדרוש ממך כלום, וזה היה חצי בצחוק (הסגנון שכתבתי), ואני מבין עכשיו שיכול להיות שזה נשמע כאילו אתה אני חושב שאתה חייב לי, ממש לא היתה לי כוונה כזאת. תודה בכל מקרה על הנכונות לעזרה, למרות שרילבוק יש לי גם אבל הקטעים האלה לא מופיעים שם, אלו קטעים יחודיים ומורכבים ודי ארוכים, ואני מחפש תווים קונקרטים שלהם, וחשבתי שמישהו אולי יוכל לעזור לי או להפנות אותי לאינטרנט היכן שאני יכול למצוא שם.

דוייק

New member
אממ..

באמת לא ממש נחמד מצידך...אבל כל הכבוד שהתנצלת.. לגבי מקורות אינטרנטים אני לא ממש יכול לעזור וגם זה די קל לחפש לבד, אך אני חושב שאולי יש לך סיכוי למצוא את התוים האלה באחד או יותר מבתי הספר למוסיקה שיש בארץ. אני חושב שהסיכויים הגבוהים ביותר יהיו לחפש באקדמיה למוסיקה בירושלים, או ברימון. אני חושב שאם תרים טלפון לספריה, או שתגיע לשם, הם יסכימו שתצלם או תשאיל. מקסימום תמורת מחיר סמלי.

מצאתי !

מצאתי את ה TOKYO BLUES של הוראס סילבר בספרייה של רימון, בזכותך (לא חשבתי אפילו לברר שם) - מסתבר שברימון יש דברים שבחנויות אין..... תודה רבה לכולם על הרעיונות !

seafox

New member
אם כך אז אחלה.

אם הייתי יכול לעזור יותר מזה הייתי עוזר.ואם בכלל לא הייתי יכול לעזור לא הייתי אומר כלום. תפנה לפורום "תפוז מחפשים בשבילך".יש שם אחלה אנשים שאולי יוכלו לעזור לך למצוא אם לאף אחד אין כאן. או שכמו שדוייק הציע לפנות לרימון או לאקדמיה

למעלה