שלום!!!

dandiel

New member
שלום!!!

אני דניאל, ולמי שלא שם לב, אני עונה מדי פעם על שאלות שקשורות לסימסיטי. נילס האוסטרי ואני כבר ידידים וותיקים, אבל זה לא מה שרציתי. אני מציע פה למכירה את כל סדרת הסימס המקורית. הסדרה כוללת: סימס מקורי, ליווין לארג', האוס פארטי, הוט דייט, ויקיישן (חופשה), אנלישד (חיות וחוויות) וסופרסטאר. כל החבילות, מלבד סופרסטאר, נקנו בישראל (כלומר, בעברית). סופרסטאר, לעומת זאת, נקנה בארה"ב (עוד לפני שיצא בארץ), ולכן הוא באנגלית. אני מזכיר: כל הסדרה מקורית, ונקנתה בכסף מלא! כמו כן, כל הסדרה במצב מעולה, כחדשה. האם מישהו מעוניין לקנות (כמובן במחיר מופחת...)? נא לשלוח לי הודעה פרטית.

חח יואו אתם מתארים לעצמכם

כמה כסף הוצאנו על כל החבילות האלה?? כולל הבסיס? לפחות 1000 שקל! ובטח הסימס 2 יעלה 200.. אם לא יותר. בעעע יודעים! פעם כשקניתי את סימסיטי3000 אנלימיטד אז הדיסק נשבר לי (יותר נכון הכסא שלי עלה עליו עם הגלגלים וריסק אותו) אז קניתי שוב. ואז כמה זמן אחרי גם העותק הנוסף נשבר (אני כבר לוזוכר איך..) ואני קניתי אותו עוד פעם!! בעצם קניתי את המשחק 3 פעמים חחח... יש לי 3 סיריאל נאמברים:)

shmulik15

New member
../images/Emo26.gif

את ידידה של נילס מהחיים האמיתים או אינטרנט? (לא זה מה שרציתי להגיד -_-) בכל מקרה, הודעות פרסומיות - לא ימצאו את מקומם בפורום, אני לא מוחק את ההודעה כי זה לא מצויין בחוקים אבל להבא להפנות ללוחות.

אני שלחתי לך מסר

dandiel

New member
הגבתי למי שהייתי צריך.

שמוליק, שלחת לי הודעה, ואני מתנצל שהיית צריך למחוק מה שמחקת. לא הבנתי מה עשיתי לא טוב, אני אשמח אם תסביר/ו לי...

shmulik15

New member
אני שמח שאני יכול להסביר את זה

מול כל הפורום
מה שלא עשית טוב היה בעצם, עבירה לא רק על חוקי הפורום, אלא גם תפוז (ואולי גם מדינת ישראל, לא יודע
) אתה ביצעת אווטינג - חשיפת פרטי גולש ללא רצונו. אתה רשמת את שמו הפרטי של נילס, ככל הנראה בלי שאישר לך את זה. מחקתי את ההודעה כי לדעתי אם נילס היה רוצה שידעו איך קוראים לו הוא כבר היה דואג להזכיר לנו את זה. בכל מקרה, לאחר שיחה עם נילס מסתבר שלא אכפת לו מחשיפת שמו הפרטי, אבל בזמן שראיתי ההודעה, בהסתמך על מקרה קדום עם נילס, העדפתי למחוק את ההודעה קודם כל כדי לא לאפשר פגיעה, ורק אז לברר את העניין. מקווה שהבנת את מה שעשית, ולמרות שבמקרה זה זה לא הפריע לנילס, אבקש ממך לחשוב שנית לפני שאתה חושף פרטים על גולש, שקיבלת אותם ממנו או ממישהו אחר באופן פרטי

dandiel

New member
אה....

אז סליחה נילס, וסליחה שמוליק. מישהו חושב על ההצעה שלי??

גם אני מוכרת את הסימס ../images/Emo13.gif

עם יורשה לי לפרסם את עצמי... יש לי את סימס דה לוקס,סימס Livin'it up(השני),סימס מסיבת השנה,אוט דייט סימס חופשה וסימס חיות וחויות...

למעלה