שלום

שלום

אני חדש פה ובלי הרבה ניסיון חוץ מהסבר קצר בחוג לפני שנתיים בערך. אני בן 15 ושאלתי עם זה מאוחר כבר להתחיל. אני גר ברמת גן ועם זה לא מאוחר מדי להתחיל אז לאיזה קבוצה אני יכול להצטרף באזור רמת גן. חשבתי להיות מנחה כי יש לי כמה חברים שאוהבים את הנושא הזה אך גם הם בלי ניסיון. מה הצעתכם? תודה מראש

iguessgrampy

New member
קודם כל ברוך הבא

שנית כל, זה לא מאוחר, זה אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל לשחק. קרא את השרשור שהתחיל dnd mastar ואם יש עוד שאלות שאל ונשתדל לענות לך.

iguessgrampy

New member
קודם כל ברוך הבא

שנית כל, זה לא מאוחר, זה אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל לשחק. קרא את השרשור שהתחיל dnd mastar ואם יש עוד שאלות שאל ונשתדל לענות לך.

pitfiend

New member
פיטפינד כאן.. העזרה בדרך..

חבר חדש לקהילה הוא תמיד דבר נפלא.. בשביל מידע כללי על משחקי תפקידים אתה מוזמן לפנות ללינק הראשון שנמצא בתחתית הודעה זו.. בשביל קלנות את ספרי השיטה מבוכים ודרקונים מהדורה שלישית שהיא שיטה מומלצת של מ"ת שלא מזמן תורגמה לעיברית פנה ללינק השני והשלישי בתחתית ההודעה לחנות 'כוכבי כסף' וחנות 'פריק'. זה אף פעם לא מאוחר להתחיל.. גם לא לבני 30.. עיצה אחרונה ומאוד, מאוד חשובה.. אל תתחיל את דרכך כמנחה!!! לא מומלץ.. אני התחלתי ככה, ועשיתי במשך 7-8 השנים האחרונות כל טעות הגיונית בתחום.. כמובן שעכשיו אתה מדבר עם מנחה מנוסה שלמד על עורו ובשרו את דרכי השה"ם(שליט המבוך).. אבל אתה מוכרח להשתתף כשחקן לפחות כמה פגישות טובות קודם לכן.. חייב.. תקשיב לי אני מדבר מנסיון!

למעלה