שלום :]

שלום :]

אני חדשה... כפי שבטח שמתם לב, ואני מצטערת על זה שרק באתי וכבר הפורום הוצף בהודעות שלי, זה לא באשמתי :mad: *מסתתרת מאחורי הכיסא* אני תלמידת י"ב ושנה הבאה אני הולכת להתנדב בשרות לאומי, ואין לי מושג לאן ללכת ומה לעשות. לכן הצטרפתי לפורום הזה, לפני כמה חודשים חפשתי את הפורום בתפוז, אבל לא היה אחד, חשבתי שצריך להקים ולהפתעתי הרבה ראיתי היום את הפורום ישר החלטתי להצטרף *ולהציף אתכן בדרך בכמה מהשאלות שהטרידו אותי* הייתי רוצה להכיר פה אנשים, ספרו קצת עליכן. לאן אתן רוצות ללכת לשרת ואיפה אתן משרתות *אם אתן כבר משרתות*

M o n a L i s a

New member
ברוכה הבאה ילדונת ../images/Emo24.gif

זה בדיוק מה שחשבתי לפני שהחלטתי להקים את הפורום! ואני שמחה שהוא פה ומקווה שתאהבי להיות פה וששאלותייך יענו
. אני לובה, בת 18 ואני כבר 4 חודשים בשירות לאומי, בתור מדריכה במחנה המעפילים בעתלית (ביחד עם נעה בשור שהיא גם חברה בפורום
). אם בא לך את מוזמנת למלא את שאלון ההיכרות ולראות קצת מידע על חברים אחרים

אולי

New member
לא...

האתר הזה הוא האתר של עמותת "עמינדב" ולא "בת עמי" (אומנם "עמינדב" היו חלק מ"בת עמי" בעבר, אך משנה שעברה "עמינדב" פרשו וכיום הם עמותה בפני עצמה...). זהו אתר הבית של בת עמי.

M o n a L i s a

New member
שירות במוסד

השירות במוסד הוא דרך אחת העמותות שאני לא בדיוק יודעת מהי, אני מציעה לך להתקשר ולבדוק, אני רק יודעת בוודאות שזה לא דרך שלומית.

למעלה