אהלן מיכל....
אז קודם כל
לרגל החתונה/ירח דבש. קראתי בעיון את הסקירה של הטיול....ואני מוכרח להגיד לך שלרוב הסכמתי, ואף העלת לי זכרונות מהשהות שלי בתאילנד, ומכאן יש לי כמה השגות: ברור שאי אפשר לקרוא לירח הדבש שלך "טיול תרמילאים", עד שלא ניסית לשהות בגסט האוס,לא הצלחת להבין את פשר התרמילאות במזרח ( לא שהייתי ממליץ גסטהאוס בירח דבש, אך בשלב זה או אחר כן הייתי ממליץ לך על החוויה הזו). הדבר השני-בעניין הנסיעות בטוקטוק....
העניין הוא שאחת מהחוויות שלא אשכח היא נסיעה בטוקטוק מקושט להפליא בשלל מנורות וקישוטים אחרים כמו שרק התאילנדים יודעים (טוב,נו, ובעוד כמה מקומות). עד היום כל פעם כשעובר בחוץ אופנוע ג'אווה שמרעיש בדיוק כמו טוקטוק,אני מוצא את עצמי מזנק לחלון. כל פעם כשאני עומד ברמזור אדום עם האופנוע,ולאחר שתי שניות מופיעים להם עוד 10 קטנועים, וכולם יוצאים "במכה" עם מסך עשן -אני שוקע ב"פלאשבאק" מהרחוב התאילנדי. ככה זה.....בנגקוק השאירה בי משקעים שלפי איך שנראה לי ישארו איתי לכל החיים. לבלות בתאילנד במלון מפואר ?? אולי בגיל 60 (ושוב, לא מעביר ביקורת
, זאת רק נקודת המבט שלי ) . החלום שלי הוא לצאת לפנסיה (פייי, עוד 30 שנה ומשהו) להשתקע באיזה אי טרופי (מישהו אמר קו-פנגאן ?? ) עם האשה, כאשר את הפנסיה אני מושך חודש בחודשו מהבנק המקומי. ושוב,בנוגע לתאילנד אני "מקרה אבוד"....אבל זה רק אני. ושוב..מזל טוב