שלום,

gig19

New member
שלום,

אני חיילת משוחררת שהשתחררה לפני חודש אין לי נסיון תעסוקתי אבל אני לומדת מהר ויש לי הרבה מוטיבציה במהלך החודש הזה שלחתי כל כך הרבה קורות חיים ומזמנים אותי לראיונות אבל תמיש התשובה שלילית אני כבר מיואשת ברצוני להוסיף שאני בחורה שקטה שקשה לה להפתח וברושם ראשוני אני לא נותנת להראות מי שאני באמת אבל אני יודעת שמי שמכיר אותי אומר עליי רק דברים טובים אז איך אני יכולה לגרום שבראיון עבודה אני אפתח יותר ושיראו באמת מה אני שווה כל הראיונות שהלכתי אז שאלו אותי ספרי קצת על עצמך וזהו ואני אומרת מה עשיתי בצבא מה למדתי בבית ספר ונגמרים לי המילים והמראין לא מנסה לפתח שיחה ואני לא מוצאת לנכון להגיד שאני טובה ומקצועית אז בבקשה עיזרו לי איך להיות פתוחה יותר בראיון עבודה ושיראו שהם מפסידים בזה שהם לא לוקחים אותי כי אני יכולה רק לתרום להם אם רק ייתנו לי צאנס ויכירו אותי תודה מראש

gig19

New member
הקפצה......

מישהו??.? זה ממש חשוב אני כבר לא יודעת מה לעשות.......

orom

New member
כאשר את מציגה את עצמך

זה השלב להכנס למחלקת הרושם ולהדגיש את העשייה שלך. לדוגמא אם בצבא היית מזכירה תמיד את יכולה להגיד שהיית מנהלת לשכה. אם היית מדריכה את יכולה לספר שהכנת מצגות לקורסים, בניית תכנים ועוד.

gig19

New member
תגובה

זהו שזה בדיוק הבעיה אני מספרת הכל... אבל אין תגובה מהמראיין שזה בדר"כ רכזת כח אדם... מה לעשות שאין תגובה מהמראיין?

orom

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת אין

תגיבה מהמראיינת?

למעלה